SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız Yine 'Tedbirli'..

A- A+ PAYLAŞ

Antalyaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan Malatyaspor sabah döndü, akşam Eskişehir maçı antrenmanına çıktı. Maçın son dakikalarında tribüne gönderilen Teknik Direktör Metin Yıldız, yine "tedbirli" olarak ceza kuruluna verilirken, Eskişehir maçına da takımın başında çıkamama tehlikesi belirdi.

ANTALYA MAÇI SONRASI..
Antalyaspor'la Taner ve Şenol'un kendi kalesine attığı gollerle bir ara 2-1 öne geçmesine karşın 2-2 berabere kalan ve "zor dönemler"de önemli puanlar almaya devam eden Malatyaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız, maç sonrası şu değerlendirmeyi yaptı:

"İstediğimiz oyunu sergilemekte sıkıntılar çektik. Aramıza geç katılan, fizik açıdan yeterli olmayan oyuncularımızı da kullanmak durumunda kalıyoruz. Bu süreç içerisinde tabiî ki burada alınan puan bizim açımızdan değerli. Oyuncularımı da ortaya koydukları mücadeleden ve kaybetmeme arzusunu ortaya koydukları için hepsini kutladım. Bir maç daha arkadan kaldı. Önemli bir puan. Sonuçta bu ligin en önemli takımlarından biriyle sahasında oynadık. İstediğimiz bir puanı aldık ama 1 puan için oynamadık. Bizim planlarımız defansif anlamda düşünceyi ortaya koymak değil ofansif düşünceyi de yeteri kadar sergileyebilmekti. Bunu Antalya maçında istediğimiz düzeye çıkaramadık. Ama her geçen gün bu takımın çok daha iyi duruma geleceğini ifade ediyorum, oyuncularımı kutluyorum.”

YİNE TRİBÜNE, YİNE TEDBİRLİ..
Ligin Malatya'da Gaziantep B.B. ile seyircisiz oynanan ilk maçının uzatma dakikalarında maçın hakemi Barış Kezer tarafından, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle tribüne gönderilen, tedbirli olarak ceza kuruluna verildikten sonra 2 maç ceza alan ve Mardin ile Şanlıurfa maçlarını tribünden izlemek durumunda kalan Teknik Direktör Metin Yıldız, Antalya'da da hakem Yusuf Murat Söylemez tarafından tribüne gönderildi.

Maçın son dakikaları oynanırken, hakem tarafından tribüne gönderilen Yıldız, 'teknik alan ihlali' nedeniyle hakemin kendisini sahadan çıkardığını belirterek, "Maçın stresi.. Son bölümde hakemle alakalı fiili bir davranış yok. Sadece orta hakemin de bana ifade ettiği kendi görev alanımı biraz ihlal ettiğimden dolayı. İfadesi bu. Başka bir şey yok."dedi.

Ancak, Yıldız'ın hakemin raporu doğrultusunda "tedbirli" olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildiği ve savunmasının istendiği, Perşembe gününe kadar savunmasını göndereceği, tedbirinin kaldırılmaması halinde Pazar günkü Eskişehir maçında yine tribünde olacağı bildirildi.

SABAH DÖNDÜ, AKŞAM ÇALIŞTI..
Bu arada, Malatyaspor kafilesi Salı sabahı Antalya'dan döndü. 05.00'de Antalya'dan uçakla İstanbul'a, 07.30'da da oradan Malatya'ya hareket eden sarı-kırmızılı kafile 09.20 sıralarında Malatya'ya ulaştı. Futbolculara, akşam antrenmanına kadar izin verildi.

Akşam antrenmanı ise saat 20.00'de Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yapıldı. Antrenmana tüm futbolcular katılırken, Antalya maçında parmağı çıkan kaleci Fevzi'nin düz koşu yaptığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız