SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Basketbol Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İlköğretim Okullar Arası Yıldızlar Basketbol Şampiyonası sona erdi. Erkeklerde Bilim Koleji, kızlarda ise Konak İlköğretim Okulu Malatya şampiyonluğunu elde ettiler.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği şampiyonada maçlar Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Takımları, öğrenci taraftarları coşkuyla destekledi.

Erkekler finalinde Bilim Koleji ile geçen yılın şampiyonu TED Koleji karşı karşıya geldiler. Bilim Koleji ilk periyotta 24-7 üstünlük sağlarken, devreyi 38- 19 önde kapattı. Üçüncü periyotta da üstünlüğünü sürdüren Bilim Koleji, bu süreci 53-32 ile geçti ve karşılaşmayı 75-42 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla TED Koleji de ikinci oldu. Rahime Batu Koleji ise üçüncü sırayı aldı.

Kızlarda ise oynanan müsabakalar sonucu birinciliği Konak İlköğretim Okulu alırken, ikinciliği Atatürk İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Dilek İlköğretim Okulu takımları elde ettiler.

Dereceye giren okullara başarı belgesi ve kupaları düzenlenen törenle İl Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Ömer Dağdelen tarafından verildi.

Malatya şampiyonu olan Bilim Koleji erkek takımı ile Konak İlköğretim Okulu kız takımı, 9-13 Mart tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan grup şampiyonasında Malatya’yı temsil edecekler. Burada da ilk dereceleri almaları halinde Türkiye Şampiyonası’na katılabilecekler.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız