SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Futbol Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yıldızlar Futbol Şampiyonası sona erdi.

Yeşiltepe Sentetik Çim sahada yapılan müsabakalar sonrası birinci Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu olurken, Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu ikinci, Barbaros İlköğretim Okulu üçüncü, Battalgazi Gazi İlköğretim Okulu ise dördüncü oldu.

11 gün süren müsabakalara 7 grupta, 24 ilköğretim okulu katıldı. Battalgazi İlköğretim Okulu ile Barbaros İlköğretim Okulu 3. 4.'lük maçı oynadı. Normal süresi 1-1 tamamlanan maçı Barbaros İlköğretim Okulu penaltı atışları sonrası 5-4 kazandı.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu arasındaki final maçı ise büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılıklı gol düellosu şeklinde geçen maçı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Cebrail'in attığı beş gol ile 5-4 kazandı.

Maç sonrası öğrencilerini tebrik eden Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Erdem, "Öğrencilerim büyük bir gayret gösterdi. Ben her iki takımı da verdikleri centilmence mücadeleden dolayı kutluyorum. Gerçekten güzel bir maç oldu. Tabi biz kazandığımız için sevinçliyiz. İnşallah aynı başarıyı Nevşehir'de yapılacak olan grup maçlarında da gösteririz" dedi.

Takımının 5 golüne de imzasını atan Cebrail ise, takım olarak iyi oynadıklarını ve bütün golleri kendisinin atmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. İl Birincisi olan takımın şampiyonluk kupasını Malatya Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat verdi.

İl Birincisi olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 16-18 Mart tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak olan Grup birinciliği maçında Malatya'yı temsil edecek.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız