SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Güreş Şampiyonası

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:18:00
Yıldızlar Güreş Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, okullar arası yıldızlar 13-14 yaş grubu serbest güreş il şampiyonası yapıldı. 
 
Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen okullar arası yıldızlar 13-14 yaş grubu Serbest Güreş il şampiyonası sonunda, 63 puanla Arapgir Yatılı İlkğretim Bölge Okulu (YİBO) birinci, 62 puanla Hasan Varol İlköğretim Okulu ikinci ve 46 puanlı Darende Özel Birgül Koleji üçüncü oldu. Kilolarında birinci olup, grup şampiyonasına katılma hakkını elde eden sporcu güreşçilerin isimleri ve okulları şöyle: 
 
"30 kilo Tuna Tunataş (İbni Sina İlköğretim Okulu) , 35 kilo Ali Çolak (2. Hasan Varol İlköğretim Okulu), 38 kilo Fatih Sağlam (Arapgir YİBO), 42 kilo Ali Kuru ( (Arapgir YİBO), 47 kilo Mahmut Derin (Arapgir YİBO), 53 kilo Mert Top (Arapgir YİBO), 59 kilo Hüseyin Yılmaz (Darende Özel Birgül Koleji), 66 kilo Emre Öztürk (Arapgir YİBO), 73 kilo Yunus Aktaş (Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu), 85 kilo Onur Katı (2. Hasan Varol İlköğretim Okulu)." 
 
Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, kilolarında birinci olan sporcu öğrencilerin, önümüzdeki günlerde açıklanacak yer ve tarihte Malatya'yı grup şampiyonasında temsil edeceklerini belirtti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız