SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Kız- Erkek Futbol Birinciliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen küçük ve yıldızlar futbol il şampiyonası karşılaşmaları sona erdi. Erkeklerde Milli Egemenlik, kızlarda ise Özel İdare İlköğretim Okulu birinci oldu.

Santra Halı Saha'da, 13-21 Şubat tarihleri arası düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler ve Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliği maçları sonunda, küçük erkeklerde Milli Egemenlik birinci, Atatürk ikinci ve Özel İdare İlköğretim Okulu üçüncü oldu. 40 okulun katıldığı maçlarda birinci olan takım, yıldız erkeklerde 17-18 Mart 2008 tarihlerinde Marmaris'te yapılacak olan grup birinciliği müsabakalarına katılacak.

Yıldız kızlarda ise, Özel İdare birinci, Rahmi Akıncı ikinci ve Kemal Özalper İlköğretim Okulu üçüncü oldu.
Yıldız Kızlar futbol müsabakasında il birincisi olan takım, 29 Nisan - 3 Mayıs 2008 tarihleri arasında Amasya'da yapılacak yarı final birinciliği müsabakalarına katılacak.

İl şampiyonası maçlarında dereceye girenlere kupa ve hediyelerini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve diğer yetkililer verdi.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü Lig heyetince, TÜFAD üyesi Antrenör, Beden Eğitimi Öğretmenleri arasından seçilen geçici il izleme komitesinin oluşturacağı il karması takımı ise 28-29 Nisan 2008 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak olan bölge karması müsabakalarına katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız