SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yıldızlar Sahnede'

A- A+ PAYLAŞ

Sinema yönetmeni, senarist, müzisyen Ülkü Erakalın, İnönü Üniversitesi’nde “Anı ve Belgelerle Yeşilçam Şarkıları” adını verdiği tek kişilik gösterisini sundu ve ilgi gördü.

Erakalın’ın üniversitede gerçekleştirdiği etkinliğe ilişkin olarak üniversitenin yayınladığı bülten şöyle:

”Türk sinemasının büyük ustalarından, sanat hayatımızın önemli ismi Ülkü Erakalın, Kongre ve Kültür Merkezimize yıldız yağdırdı. Rektör Yardımcılarımız, fakülte dekanlarımız, öğretim üyeleri ve öğrencilerin oluşturduğu kalabalık bir izleyici topluluğuyla, sanat hayatının uzun yollarında biriktirdiği anıları, heyecanları, güzellikleri paylaşan Erakalın, izleyenlere zaman zaman neşeli zaman zaman hüzünlü anlar yaşattı. Programına, sanat hayatımıza damgasını vuran yıldızları, yarım asırlık dillerden düşmeyen şarkıları, siyah beyaz filmlerin unutulmaz karelerini sığdıran Ülkü Erakalın, kendisini izlemeye gelenlerle birlikte şarkılar da söyledi, neşeli anılar da paylaştı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız