SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Tekvando Yarı Finali

0
Güncellendi - 2017-02-19 19:24:10
Yıldızlar Tekvando Yarı Finali
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Yıldızlar Erkek ve Bayan Tekvando Yarı Final Malatya grup müsabakaları başladı.

Battalgazi Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Kilis, Adıyaman, Bitlis, Bingöl, Van, Diyarbakır, Iğdır ve Batman'dan erkeklerde 81, bayanlarda 73 olmak üzere toplam 154 sporcu 3 gün sürecek müsabakalarda derece yapabilmek için mücadele edecek.

Müsabakalarda erkeklerde ve bayanlarda ilk üç sırayı alan takımlar 17-19 Mart tarihinde Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Malatya Grup Müsabakalarının açılış törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Seyfullah Özdemir, şube müdürleri, sporcular, aileleri ve antrenörler katıldı.

Açılışta konuşan Fındıklı, sporcuların her birinin nice yolları aşarak kente geldiğini söyledi.

Analig müsabakalarının Türk sporuna katkıda bulunması, geleceğin milli sporcularını, yıldız oyuncularını teşvik etmek amacıyla yapıldığını aktaran Fındıklı, "Finallere gittikçe müsabakalarınız daha da ciddileşmekte ve kızışmakta. Bu da milli takıma yansıyacaktır. Olimpiyatlarda altın madalyaya yansıyacaktır. Zira tekvando sporu olimpik spordur. Hepinizi kutluyorum. İyi olan kazansın." diye konuştu.

Özdemir de Malatya'nın bir spor kenti olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"3 gün boyunca sizleri en iyi şekilde misafir etme gayreti, çabası içerisinde olacağız. Geleceğin yıldızları, şampiyonları sizlerin arasından çıkacak. Geçmişte yapılan bu tür organizasyonlarda sizlerin gayreti ve çabası federasyon nezdinde gösterdiğiniz bu büyük başarılarınızın tekvando sporuna katkı sağladığını düşünüyorum."

Konuşmaların ardından müsabakalarda 29 kiloda derece yapan sporculara madalya ve başarı belgeleri verildi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız