SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası, 16 takımın katılımıyla Malatya'da başladı.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası, Malatya'daki Atatürk Spor Salonu ile İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarla start aldı. Toplam 15 takımın katıldığı ve 18 Haziran'a kadar devam edecek şampiyonada; Işıkspor, Ülkerspor, Darüşşafaka, Ankara Basket, Tofaş, Yeşilyurt, Yeşimspor, TED Koleji, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Türk Telekom, Efes Pilsen, Tuborg Pilsener, Tarsus Amerikan Koleji, Balıkesir Banvitsopr ve Oyak Renault takımları mücadale veriyor.

Şampiyonada yapılan ilk müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Işıkspor - Ülkerspor: 57 - 86
Darüşşafaka - Ankara Basket: 88 - 60
Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe: 72 - 68
Türk Telekom - Efes Pilsen: 48 - 79

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Pazartesi günü şu maçlar oynanacak:

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR SALONU:
12.00 Tarsus Amerikan Koleji - Bandırma Banvitspor
14.00 Oyak Renault - Tuborg Pilsener
16.00 Fenerbahçe - Türk Telekom
18.00 Efes Pilsen - Pınar Karşıyaka

ATATÜRK SPOR SALONU:
12.00 Tofaş - Ted Koleji
14.00 Yeşilyurt - Yeşimspor
16.00 Ülkerspor - Darüşşafaka
18.00 Ankara Basket - Işıkspor

NOT: Karşılaşmalarla ilgili ayrıntılı fikstür "www.malatyabasket.com" sitesinden görülebilir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız