SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Yüzme Grup Birinciliği

0
Güncellendi - 2020-03-09 00:56:00
Yıldızlar Yüzme Grup Birinciliği
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Doğu Anadolu grup müsabakaları Malatya’da gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Doğu Anadolu grup müsabakaları Osman Çağlı Yüzme Havuz 'unda yapıldı.

Ağrı, Bingöl, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van ve Iğdır illerinden 62 erkek, 56 bayan olmak üzere toplam 118 sporcu bir üst guruba çıkmak için  Müsabakalarda mücadele verdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar şöyle sıralandı:

Erkekler 13 yaşta birinci Malatya, ikinci Van, üçüncü Ağrı, dördüncü Bingöl, beşinci Muş, altıncı ise Iğdır oldu.

Kızlar 13 yaşta birinci Van, ikinci Malatya, üçüncü Ağrı, dördüncü Kars, beşinci Bingöl, altıncı Iğdır oldu.

Erkekler 14 yaşta birinci Malatya, ikinci Ağrı, üçüncü Van, dördüncü Bingöl,  beşinci Tunceli, altıncı Iğdır olurken Kızlar 14 yaşta birinci Van, ikinci Malatya, üçüncü Tunceli, dördüncü Bingöl, beşinci Kars, altıncı Ağrı oldu.

Erkek ve bayan takımlarından ilk 6'ya girenler 4-5 Nisan Diyarbakır'da yapılacak yarı final müsabakalarına katılacak.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız