SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldönümü Eğlencesi

A- A+ PAYLAŞ

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikasının kuruluşunun 16. yılı Eğitim-Sen Malatya Şubesi tarafından düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Melekoğulları düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Eğitim-Sen üyelerinin yanı sıra, bazı siyasi partilerin temsilcileri ile sendika başkanları da katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Cengiz Karabay, "Ülkemizde eğitim ve bilim emekçilerinin sendikal mücadelesinin tartışmasız öncüsü Eğitim-Sen, mücadelesinde 16. yılına giriyor. Yüz yılı aşkın bir geçmişe sahip olan eğitim emekçileri mücadelesinin günümüzdeki tek gerçek temsilcisi olan sendikamızın mücadele tarihi, sadece eğitim ve bilim emekçilerinin sendikal örgütlenmesinin ve mücadelesinin tarihi olmamıştır. Geçmişten gelen ve Eğitim-Sen'e kadar uzanan onurlu ve kararlı mücadelemizin temelini aynı zamanda ülkemizin demokratikleşmesi, her türlü sınıfsal, dinsel, etnik ve cinsel ayrımcılığın son bulması mücadelesinin de tarihidir. Eğitim-Sen, 16 yıllık mücadele sürecinde, emekçilerin haklarının ancak demokratik, laik, eşitlikçi ve barış içinde bir ortamda anlam bulacağı inancından hareket etmiştir. Ülkemizde emek, demokrasi ve eşitlik mücadelesinin yüz aklarından olan Eğitim-Sen'in 16. yılını kutlarken, geride bıraktığımız 15 yılda sendikal hakların, demokrasinin ve emeğin sesi olarak yürüttüğü mücadelesini, geçmişten bugüne taşıdığı ilke ve değerlere sadık kalarak, yarında emeğin, demokrasinin ve barışın sesi olmayı sürdürecektir" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Eğitim-Sen'in çalışmalarını ve yaptıklarını anlatan bir slayt gösterisi sunuldu. Etkinlikte daha sonra yerel bir grup mini bir konser verdi. Gece şiir dinletisiyle devam etti.

Etkinlikte son olarak, ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı İlkay Akkaya sahne aldı. Akkaya, birbirinden güzel Türkü ve şarkılarıyla izleyenlere güzel bir gece yaşattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız