SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yılın Ahisi' Malatyalı..

A- A+ PAYLAŞ

Ahilik Haftası etkinliklerinde önce Adana'nın, sonra da Türkiye'nin ahisi Bayram Özer (ortadaki) seçildi. Mesleğe Malatya'da başlayıp Adana'ya yerleşen, Adana'daki Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin de kurucularından olan Bayram Özer gömleklerinin sahibi 61 yıllık esnaf Bayram Özer, bugün Vali İlhan Atış'ı makamında ziyaret etti.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda, Adana Vali İlhan Atış'ın önderliğinde oluşturulan, aralarında Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) de bulunduğu Ahilik Haftası Kutlama Tertip Komitesi Başkanı Adana Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, AESOB Başkanı Kazım Barışık ile Büyükşehir Belediyesi'nden bir yetkili, Adana'nın ve Türkiye'nin ahisi seçilen Bayram Özer ile birlikte Vali Atış'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Atış, Bayram Özer'in Adana'da esnaflıkta dürüstlük örneği olduğunu belirterek, "Bayram Özer bizim onurumuzdur. Onu yıllardır tanırım. Büyük bir iş adamı ve değerli bir büyüğümüzdür. Biz bir Adanalı olarak gurur duyuyoruz" dedi. Türkiye'nin ahisi seçilen Bayram Özer ise, layık görülen birinciliğin kendisi için büyük gurur olduğunu belirterek, "Benim seçilmemde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. 61 yıldır esnafım, hep doğru, dürüst olmaya gayret ettim. Bu da emeğimin karşılığıdır diyebilirim" diye konuştu.

AESOB Başkanı Barışık da, ahiliğin akıl, ahlak, bilim ve çalışmakla olacağını kaydederek, 16 Ekim'de Sanayi ve Ticaret Bakanı'nın da katılacağı törende Özer'e ödül verileceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız