SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılın Ahisi Ödülünü Erdoğan'dan Aldı

0
Güncellendi - 2016-05-27 17:57:58
Yılın Ahisi Ödülünü Erdoğan'dan Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir’de Ahi Evran Külliyesi’nde düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama Töreni’ne katıldı. Yılın Ahisi seçilen Malatyalı esnaf Abuzer Salik (solbaştaki Ahi kıyafetli), ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

29.Ahilik Haftası kutlamalarının ülke, millet, esnaf ve ahiler için hayırlı olması temenni eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın ahileri seçilen Malatya’dan Abuzer Salik ile birlikte Gaziantep’ten Celal Açık, Rize'den İmdat Gündoğan ve Trabzon'dan Emine Coşkuner’e ödüllerini verdi. Malatyalı esnaf Abuzer Salik’e ödülünün verilmesi nedeniyle TESK yönetim kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı şevket keskin’de törende hazır bulundu.

Törende Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci tarafından Ahilik Onur Ödülü arz edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ecdadımızdan aldığımız emaneti daha da zenginleştirerek sonraki nesillere aktarmak için çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Ahilik Haftası kutlamalarını bu çerçevede önemli ve değerli bir etkinlik olarak görüyorum. Ecdadımızın Anadolu'yu yurt yapmasına yardımcı olmak için tarihin gördüğü en önemli sivil toplum örgütlerinden birini kuran Ahi Evran'ın mirasına sıkı sıkıya sahip çıkan Kırşehirliler başta olmak üzere tüm Ahilere şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum."  şeklinde konuştu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız hem Ahiliği yaşıyor, hem de yaşatılması için her türlü çalışmaya öncülük ederek destek veriyor. Bu yıl ilk defa Malatya’dan bir esnafımızın Türkiye’de yılın ahisi seçilerek ödülün Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden alması bizleri mutlu etmiştir. Cumhurbaşkanımıza Ahilik Kültürüne vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bülten

yılınahisiabuzerdayı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ömer (7 yıl önce)
    faiz,borsa,kar,stok ile yaşıyoruz, gelir dağılımında en adaletsiz ülkeler sınıfındayken usta-çırak ilişkisini canla başla kutluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla