SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yılın Ahi'si Olacak!

A- A+ PAYLAŞ

Şed Kuşatma Töreni'ni İnönü Üniversitesi'nde organize eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı 'Yılın Ahisi' seçecek. Toptan, 17 Ekim Cuma günü yapılacak olan üniversitenin akademik yıl açılış törenine ve yine kampusteki Ahilik Haftası etkinliğine katılmak üzere Malatya'ya gelecek.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, düzenlediği basın toplantısında, "Ahilik Kültür Haftası'nın ve esnaf bayramının ülkemize ve dünyamıza barışı, kardeşliği, hoşgörüyü, kederden uzak sevinçli günleri getirmesini diliyorum. Esnafımıza ve ülkemize kazançlı ve bereketli günler getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bugünlerde ülkemizin ve dünyamızın barışa, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunu gerçekleştirmek, ahilik kültürüne inanan bütün sivil toplum örgütlerinin görevidir" dedi.

Şed Kuşatma Töreni'ni Türkiye'de ilk kez bir üniversite kampüsünde düzenlediklerini belirten Keskin şöyle konuştu:

"Bu esnaf bayramını; bu görevi üstlenen esnaf ve sanatkar camiası olarak devletimiz, tüm milletimiz, üniversitemizle beraber Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan'ın da katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlamayı amaçlıyoruz. Amacımız bütün Malatya'yı bir araya getirmektir. Ahilik Haftası'nın hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Tüm Malatyalıları İnönü Üniversitesi'nde 17 Ekim Cuma günü saat 13.00'te başlayacak olan Ahilik Haftası etkinliklerine çağıran Keskin, "TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın da katılacağı Ahilik Haftası Şed Kuşatma Töreni ve ahilik pilavına tüm Malatyalılar davetlidir" dedi.

Bu arada, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın ahilik töreninde "Yılın Ahisi" ilan edileceği ve kendisine ahi elbisesi takdim edileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız