SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yılın Emekli Öğretmeni'ne Hediye

0
Güncellendi - 2017-11-26 05:24:33
'Yılın Emekli Öğretmeni'ne Hediye
A- A+ PAYLAŞ

Emekli öğretmen Ali Seydi Özkul’a, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Arçelik'in ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ projesi kapsamında hediye verildi.

Arçelik, meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış emekli eğitimcileri bu yıl da ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ projesiyle ödüllendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin iş birliğiyle üçüncü kez düzenlenen etkinliklerde Malatya Şampiyon Arçelik tarafından ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen emekli öğretmen Ali Seydi Özkul’a, Arçelik kurutma makinesi hediye etti.

Hediye takdim törenine; Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılınç, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval ve Yaşar Karataş, Arçelik Bölge Müdürü Yaşar İnanç, Bölge Müdür Yardımcıları Umut Sevgili ve Burak Kürşat, Şampiyon Arçelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ve Kerem Kıymaz katıldı.

Malatya ili bölge halkı, doldurdukları anketlerde, öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayiler tarafından bulundukları illerde düzenlenen ödül törenlerinde, anketler sonucunda belirlenen emekli öğretmenlere ödül sertifikaları takdim edildi.

Hediye takdim töreninde konuşan, Arçelik Bölge Müdürü Yaşar İnanç, Arçelik olarak sosyal sorumluluk projelerinin lider kuruluşu olduklarını ifade etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum öğretmenlik mesleğine uzun yıllar hizmet ettim. Şampiyon Arçelik’te güzel bir tören düzenlendi. Şampiyon Arçelik, kendisini ticarette gösteren bir firma olmasının yanında sosyal ve kültürel hadiselere de duyarsız kalmadığını en güzel bir şekilde gösteriyor. Onlar biliyorlar ki en güzel yatırım, insana yapılan yatırımdır. O anlamda insanlarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi Öğretmenler Günü’nde hatırlamalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Öğretmenler Günü’nde yılın öğretmeni genelde fiilen çalışan öğretmenler arasından belirlenir. Şampiyon Arçelik, kurumda 30 yıl çalışıp, emekli olmuş bir emekli öğretmenimizi tercih etmiş, bundan dolayı da kurum yetkililerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Emekli öğretmen Ali Seydi Özkul ise öğretmenlik hayatından birkaç kez ödül aldığını anımsatarak, Şampiyon Arçelik’in kendisini ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız