SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılın Emekli Öğretmenine TV Hediye Etti

0
Güncellendi - 2016-11-24 17:03:35
Yılın Emekli Öğretmenine TV Hediye Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hizmet veren Şampiyon Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde işini aşk ile yapan eğitimcileri bu yılda unutmadı. Bu kapsamda, Malatya’da yılın öğretmeni seçilen Ali Yücekaya’ya ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ plaketi ve teşekkür belgesi takdim verilirken, günün anlam ve önemine binaen televizyon hediye edildi.

Şampiyon Arçelik Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kıymaz, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, öğretmenleri her dönem hatırladıklarını ifade etti.

Kıymaz, öğretmenlere teşekkür etmek amacıyla farklı bir etkinliğe imza attıklarını kaydederek, “Öğretmenlerimizi unutmadığımızı ve her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek adına ‘yılın emekli öğretmeni’ etkinliğini düzenliyoruz. Hepsi birbirinden özel olan emekli öğretmenlerimiz arasından anket yardımıyla seçim yaparak, özel bir hediye takdim ettik” dedi.

Yılın emekli öğretmeni seçilen Ali Yücekaya ise Şampiyon Arçelik’e özel günlerinde kendilerini unutmadığı için teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Öğretmenler Günü münasebetiyle Arçelik’in öğretmenler işçin yaptığı bu jest için teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimizin sadece bir günle değil, insanlık olduğu sürece öğretmenlik mesleği olacaktır, öğretmenlerimizin her zaman hatırlanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şampiyon Arçelik Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kıymaz, Yılın Emekli Öğretmeni seçilen Ali Yücekaka’ya plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Yücekaya’ya günün anlam ve önemine binaen Şampiyon Arçelik Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kıymaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından hediye olarak televizyon verildi.

Bülten

sampiyon1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız