SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılın 'Fair Play'ı ve Arslanboğa..

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:02:39
Yılın 'Fair Play'ı ve Arslanboğa..
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş-Adana Demirspor maçının Malatyalı hakemi Suat Arslanboğa, Veli'ye sert bir hareket yapan, bir dönemde Malatyaspor formasını da giyen Hakan Söyler'e kırmızı kart gösterdi. Ancak siyah beyazlı futbolcular, "Hareket o kadar sert değildi" diye itiraz edince, hakem kartın rengini 'sarı' olarak değiştirdi.

Beşiktaş ile Adana Demirspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçının 22. dakikasında Fair Play Ödülü'ne aday gösterilecek bir olay yaşandı.

Bu dakikada orta sahada Adana Demirspor futbolcusu Hakan Söyler, Beşiktaşlı Veli Kavlak'a taban girdi. Hakem Suat Arslanboğa, pozisyonun ardından tereddütsüz kırmızı kart çıkardı.

Ancak, sert harekete maruz kalan Veli ile, siyah beyazlı futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Olcay Şahan, hakem Arslanboğa ile görüşerek, hareketin kırmızı kartı gerektirecek kadar sert olmadığını söyledi.

"Çok Tartışılacak Pozisyon" aşağıdaki linkte;

 http://www.ahaber.com.tr/webtv/spor/besiktas-adana-ds-macinda-cok-tartisilacak-olay

Beşiktaş'ta Veli Kavlak, Adana Demirspor mücadelesinde yaptığı fair-play hareketinin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE VELİ'NİN SÖZLERİ...

"Karşı takım oyuncusu ile bir mücadeleye girdik, sonra o ayağını çekti, bir şey olmadı. Hakem kırmızı gösterince şaşırdım. Ne yapacağımı da bilemedim. Olcan, Ersan geldi birbirimize baktık. Sonra hakeme gittim, o da bana sordu. Ben de alakası yok hocam dedim. Sonra hakem teşekkür etti."

"FUTBOL ADINA GÜZEL BİR ŞEY..."

"O anda 1-0 falan kafamızda yoktu. Benim surat ifademden de bellidir. Arkadaşlarımı da kutluyorum. Güzel bir şey oldu futbol adına."

http://www.sporx.com/veli-kavlak-tarihi-hareketi-anlatti-SXHBQ431771SXQ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız