SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılın İlk Bebeklerine Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-01-01 21:18:40
Yılın İlk Bebeklerine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek, “Hayat Seninle Güzel” projesindeki hediye setini ailelere takdim etti. Polat, “Yeni yılın ilk bebekleriyle birlikte projemizdeki rakam 2.750’yi geçti” dedi.

2016 yılının ilk dakikalarında Beydağı Devlet Hastanesi ve Sevgi Hastanesine giderek dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk ziyaretçisi olan Başkan Polat, ailelerin mutluluklarına ortak oldu.

Çocuklara olan ilgisi ve yakınlığını her türlü ortamda gösterip “ Çocuklarımız bizim umudumuzdur, onlara sahip çıkıp, gelecek nesillere güzel bir miras bırakmalıyız” ifadesini hizmet prensibi haline getiren Belediye Başkanı Polat, ilk olarak Beydağı Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisini ziyaret ederek Çiğdem-Ahmet Kargin çiftinin bebeği Elif Asel’i kucağına alıp altın taktı. 3 kilo 300 gram olarak dünyaya gelen Elif’in “Hayat Seninle Güzel” Projesindeki 2.750’nci bebek olduğunu söyleyen Başkan Polat, aileye “ hayırlı olsun” dileklerini sunup “Hayat Seninle Güzel” hediye seti ve çiçek takdim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lutfi İnan ve Özel Kalem Müdürü Aziz Arslan ile birlikte sağlık personeliyle hasta yakınlarına karanfil dağıtan Başkan Polat, daha sonra hastaları ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı hem de bebek sahibi olan bayanlara hayırlı olsun temennilerini iletip “ Hayat Seninle Güzel” hediye setini takdim etti.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ardından Sevgi Hastanesini ziyaret ederek burada sağlık çalışanları ve hasta yakınlarına karanfil verip yeni yıllarını kutladıktan sonra Mafiz-Gülsen Baz çiftinin erkek bebeği Ahmet Efe’yi ziyaret etti. Aileye hayırlı olsun dileklerini sunup “ Hayat Seninle Güzel” hediye seti ve çiçek takdim eden Başkan Polat, bebeğe altın takıp güzel dileklerde bulundu. Hasta odalarını ziyaret ederek yeni bebek sahibi aileleri ve diğer hastalara geçmiş olsun dileklerini sunup yeni yıllarını kutlayan Başkan Polat, Hastane çıkışında kendisiyle birlikte sürekli mesai yapan Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personele de karanfil hediye edip yeni yıllarını kutladı.

BAŞKAN POLAT,”HUZURLU VE MUTLU BİR GELECEK ÇOCUKLARIMIZA VERECEĞİMİZ DEĞERDE GİZLİDİR”

Yeni doğan bebeklerin ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Polat, “Çocuklarımız bizim en büyük değerlerimizdir, onlara güzel bir gelecek sunmak hepimizin öncelikli görevidir. Huzurlu ve mutlu bir gelecek çocuklarımıza vereceğimiz değerde gizlidir. Bizlerde 2016 yılının ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerin sevinçlerine ortak olmak istedik. Gözlerini dünyaya yeni açan bebeklerimizle birlikte “Hayat Seninle Güzel” projesinde 2.750 rakamını geçmiş bulunuyoruz bu açıdan ayrı bir sevinç yaşıyoruz. Hediye setinde yer alan kitabın muhakkak okunmasını öneriyoruz. Aileleri tebrik ediyorum, bebeklerimizin öncelikle anne ve babalarına daha sonra vatana ve millete inşallah hayırlı evlat olmalarını Rabbim hepimize nasip etsin” dedi.

2016 yılında dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan zulüm ve acıların sona ermesi dileğinde bulunan Belediye Başkanı Polat,İslam coğrafyasında huzurun ve barışın olmasını canı gönülden istediklerini ifade ederek, “2016 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen tüm yavrularımız bizim gelecek adına umudumuzdur. Tüm çocuklarımızın barışın, huzurun, kardeşliğin, hakkın, hukukun ve adaletin hakim olduğu bir dünyaya doğmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Bölgemizde de yanı başımızdaki savaşın ve ateşin bir an önce bitmesini, yanı başımızdaki İslam coğrafyasında hakkın, hukukun, adaletin hakim olmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Cenab-ı Hakk’a bu hususta dua ediyoruz. Bizim tüm gayemiz gelecek nesillere huzurlu, mutlu, sağlıklı bir nesil bırakmaktır. Bunu sağlamak içinde çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız, gelecek nesillere bırakılacak en güzel miras çocuklarımıza yapacağımız yatırımdır” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız