SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılın İtfaiyecisine Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:23
Yılın İtfaiyecisine Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında sergi açıldı.

İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Park AVM’de açılan itfaiye sergisi açılışına; Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, Malatya Park AVM’nin ortaklarından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, Malatya Park AVM Genel Müdürü Kemal Aslan, TEDAŞ Aksa Müdürü Taylan Ağca, Malatya Gaz Müdürü Sertaç Oral ve yetkililer katıldı.

Serginin açılışında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, itfaiyecilik mesleğinin zorluğundan söz ederek, “24 saat hizmetimizde olan itfaiye ekibi fedakarca görev yapıyor” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven ise sadece yangın değil, herhangi bir kurtarmada ve afet durumunda da görev yapan itfaiyenin eğitim görevi de yaptığına dikkat çekti.

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar da konuşmasında yaptıkları hizmetleri dile getirdi.

Serginin açılışında, ‘yılın itfaiyecisi’ seçilen İbrahim Öztürk’e plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven verdi.

Sergide ayrıca itfaiye ile ilgili dergi çıkaran İtfaiye Müdürlüğü çalışanları da tebrik edildi ve derginin dağıtımı gerçekleştirildi.

Sergi 26 Eylül akşamı sona erecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız