SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yılın Öğretmeni' Seçilmişti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:36
'Yılın Öğretmeni' Seçilmişti
A- A+ PAYLAŞ

Cuma akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölen Yakınca İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Taner Akıncı'nın, 2013 yılında Malatya'da yılın öğretmeni seçildiği belirtildi. Bu arada, kaza kurbanı 43 yaşındaki öğretmen Akıncı, Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi..

ÖĞRETMEN AKINCI KURTARILAMADI 

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 19.00 sıralarında Yeşilyurt –Adıyaman Yolu üzerindeki Galericiler Sitesi’ne yakın mevkide meydan geldi.  Kemal Şenbak yönetimindeki 44 PP 116 plakalı çift kabinli araç, kavşakta Yakınca yönüne dönmekte olan Taner Akıncı yönetimindeki 44 LP 167 plakalı otomobile yandan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada araç sürücüleri yaralandı. Kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan sürücülerden Taner Akıncı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ..

Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Akıncı'nın cenazesi, Cumartesi günü Malatya Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aslen Gündüzbeyli olan Taner Akıncı'nın cenaze törenine, ailesi ve yakınları, öğretmen arkadaşları, Milli Eğitim camiası mensupları, öğrenci velileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

YILIN ÖĞRETMENİ

Kazada hayatını kaybeden Yakınca İlköğretim Okulu'nda görevli Öğretmen Taner Akıncı’nın 2013 yılında Malatya’da yılın öğretmeni seçildiği belirtildi. 

Akıncı’nın 2013 yılında Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu yarışmada Malatya'da yılın öğretmeni seçildiği ve dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün daveti üzerine 24 Kasım 2013’te Öğretmenler Gününde Çankaya Köşkündeki törende Malatya’yı temsil ettiği kaydedildi.

GÜL İLE FOTOĞRAFLAR…

Yakınca İlköğretim Okulu’nun internet sitesinde Öğretmen Taner Akıncı’nın 2013 yılında Öğretmenler Günü’nde Çankaya Köşkünde düzenlenen törende dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile çekilmiş olan fotoğrafları da yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız