SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yıllar Önce Büyükşehir Olsaydı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:55
'Yıllar Önce Büyükşehir Olsaydı'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, Battalgazi Mahallesi’nde teravih namazı sonrası ziyaret gerçekleştirilip, sorunlar dinlendi, istişarelerde bulunuldu.

AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nuretten Sert, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Celal Aksaç ve partililer ile beraber Battalgazi Mahallesi’nde teravih namazı kıldıktan sonra mahalleli ile bir araya geldi.

İl Başkanı Tüfenkci, konuşmasında büyükşehir yasasına değinerek Malatya’nın Büyükşehir olması ile beraber daha hızlı kalkınacağını belirterek, “Biz, Malatya’ya daha bütçe ayrılsın, daha fazla yatırım yapılsın diye Büyükşehir’i istiyoruz. Bugün imrendiğimiz bütün iller yıllar önce Büyükşehir olmuş iller; Kayseri, Kocaeli, Samsun, Gaziantep… Zamanında Malatya’yı da büyükşehir yapsalardı şimdi çok daha farklı bir Malatya olurdu” dedi.

Gezi Parkı olaylarına da değinen Tüfenkci, olayları içeriden ve dışarıdan destekleyen güçler olduğunu kaydederek, “Son yaşanan Gezi Parkı olaylarını hep beraber ibretle izledik. Bu olaylar sadece Türkiye içinde organize edilmemiş, bunun uluslararası boyutu da bulunmaktadır. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlar diğer İslam ülkelerinde de uygulanmaktadır. Bugün Mısır’da yapılanlar bunun en bariz göstergesidir. İsrail’in ve bazı batı ülkelerinin İslam coğrafyasını güçsüzleştirmek, istikrarsızlaştırmak, itibarsız hale getirmek maksadıyla tasarlanan oyunlardır” diye konuştu.

2014 yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Tüfenkçi, “2014 yerel seçimleri Türkiye için çok önemli. Ardından yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler ile beraber Türkiye’nin yönünün nasıl olacağı konusunda belirleyici olacaktır. Türkiye’nin siyasi istikrarını sürdürüp 2023 hedefleri doğrultusunda daha demokratik, daha özgürlükçü ve zenginlikleri ile barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayarak mı ilerleyecek yoksa eski vesayet rejimine doğru geri dönüş mü yapacak? İşte bu soruların cevabı 2014 Yerel Seçimlerinde çıkacak sonuçta yatıyor. Ama biz Allah’ın izniyle Türkiye’yi geriye doğru götürmelerine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız