SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yıllardır Malatya'daymışız Gibi Hissettik"

A- A+ PAYLAŞ
 
1 Ocak günü itibari ile faaliyete geçen Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi'nin kurucu müdürü olan Konya Şube Müdürü Özden Konur, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır' ı ziyaret etti. 
 
Malatya'nın modern ve hareketli bir şehir olduğunu dile getiren Konur, konuşmasında "  Doğu Anadolu Bölgesi'nin en güzel şehirlerinden birisi. İnsanları da çok cana yakın. Geldiğimizden beri çok misafirperverce karşılandık. Bu misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve Malatya halkına teşekkür ediyorum. Kendimizi sanki yıllardır Malatya’da görev yapıyormuş gibi hissettik” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, " İstişareye her zaman açığız ve  elimiznden  gelen desteği her zaman sağlayacağız. Şehrimizin sorunları, halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz. Basın bizim yol göstericimiz. Bizi aydınlatıyor. Bizlerle adeta aynı görevi yapıyorlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız