SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yılların Eksiğini Giderecek"

0
Güncellendi - 2016-05-29 15:48:23
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Darende Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve bazı Daire Başkanları ile birlikte yapımı devam eden Darende mezbahanesinde incelemelerde bulundu.

Darende gibi büyük bir ilçenin önemli eksikliklerinden birinin de mezbahane olduğunu belirten Darende Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, “Darende Uluveren mevkiinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve büyük oranda tamamlanan mezbahanemiz yılların eksikliğini giderecek. Mezbahanenin hizmete girmesi ile birlikte Darende hijyenik ve sağlıklı bir mekana kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hijyen ve standartlara uygun bir mezbahaneyi Darende ilçesine kazandırmak için çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Darende ilçemizde yapımı büyük oranda tamamlanan mezbahene binamızda incelemelerde bulunduk. Ayrıca bu alanda Doğanşehir Belediyemizin de canlı hayvan pazarı inşaatı devam ediyor. Darende ve Doğanşehir’deki mezbahane inşaatlarımız fiziki olarak tamamlandı. Nezih, hijyen ve standartlara uygun bir binayı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Büyükşehir Belediyesi olarak mezbahanesi olmayan ilçelerimizdeki bu eksikliği gidereceğiz. 11 ilçemizin tamamında mevcut olan mezbahanelerin bakım ve onarımlarını yaparak standartlara uygun hale getireceğiz. Mezbahanesi olmayan ilçelerimizde ise hazırlamış olduğumuz tip projeleri uygulayarak mazbahanesi olmayan ilçe bırakmayacağız. Bu çalışmalarımızda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    BAŞKAN BU ZEKİ SARILARDAN NE BULMUŞ DA BUNUN PEŞİNE BUKADAR DÜŞÜYOR MERAK KONUSUDUR
    0
    0
    Yanıtla