SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yılmadık, Usanmadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:14
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP milletvekili Mustafa Şahin, Orzudu'da katıldığı mahalle toplantısında, 28 Şubat sonrası Malatya'da meydana gelen türban olaylarına da değinerek, "Sorgusuz sualsiz aylarca içerde kaldılar ama yılmadık, usanmadık." dedi.
 
Milletvekilinin il başkanı Bülent Tüfenkçi ve diğer partili yöneticilerle birlikte katıldığı toplantıya ilişkin olarak AKP'dan yayınlanan basın bülteni şöyle:
 
"AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin” Biz doğru olursak emin olan insanlar olursak Allah’ın izniyle bu ülkede darbecilerin sesi soluğu çıkmayacaktır” dedi.
 
 AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, il başkan yardımcısı Hakan Kahtalı ve partililerle birlikte Orduzu beldesi Kaldırım Mahallesinde mahalle toplantısında konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, halkın arasında olmadıkları takdirde kendilerini sıkıntılı hissettiklerini söyleyerek, halk tarafından verilen emanete layıkıyla sahip çıkmak gerektiğine inanan milletvekilleri olarak halkın arasında olduklarını söyledi.
 
 Şahin, AK Partinin bugüne kadar yapılamayanları 20’ye 30’a katlayarak hizmetlerini sürdürdüğünü AK Partiden önceki 60 hükümetin ömrünün ortalama 1,5 yılı bile bulmadığını AK Partininse 10.yılında dimdik ayakta ve iktidarda olduğunu ifade etti.
 
Hiç kimseyi düşüncesinden, inancından ırkından renginden, bölgesinden dolayı kınamadıklarını belirten Milletvekili Şahin,  yüce önderimiz Peygamberimiz 1400 yıl önce ırkçılığında, ayrımcılığında karşısında olduğunu, onların tümünü ayağının altına alıp ezdiğini söylemiştir. Biz bu anlayışı bu ülkede tesis etmişiz. Bizim anlayışımız bu. Bizi öldürmeye gelen bizde hayat bulacaktır dedi.
 
28 Şubat sürecinde yaşananlara da değinen Milletvekili Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
 
Düşündüğüm, inandığım gibi yaşamak istiyorsam ve bunu için bana irtica diyeceklerse varsın desinler.
 
Biz Müslüman olarak doğmuşsak Müslüman olarak yaşayacağız, Müslüman olarak inançlarımızı koruyacağız ve dimdik bir şekilde bu ülkede hayatımızı sürdüreceğiz. Bu birilerinin hoşuna gitmese de görmüş olduğumuz zulümler haklı olduğumuz bu davadan vazgeçirmeyecektir.
 
  28 Şubatı gerçekleştirenler namertlerdi. Demediler ki biz imam hatiplerden dolayı bu kesintisiz eğitimi çıkardık. Başta o günkü hükümet olduklarını iddia eden ama muktedir olmayan anlayışında darbecilere destek olduğu dönemleri biz unutmadık.
 
Bu şehirde başörtüsüne sahip çıkan binlerce insanımız vardı. Hepsi sorgusuz sualsiz aylarca içerde kaldılar ama yılmadık, usanmadık. Biz hakkımızı koruyacağız dedik ve sonuna kadar da sahip çıktık.
 
Kesintisiz eğitimle beraber meslek liselerinin kökten önünü kestiler. Bunların amaçları imam hatip liselerinin önün kesmekti.
 
Bu şehirde, bu ülkede imam hatipliler gelirse onlara siyasi arenada yer olmayacaktı. Bütün hile ve desiselerini ortaya çıkaracak bir anlayış yetişiyordu. Hamdolsun bugün bu iktidarla birlikte iktidardaysak insanlarımız da bundan memnunsa onların rahatsızlığı o denli artacaktır.
 
  İl Başkanı Bülent Tüfenkci de” sizlerin desteğini her zaman için hissettik. Sizler AK Partiye sahip çıkmakla kendi iradenize sahip çıktınız. Allaha hamdolsun ki AK Parti oylarını katlayarak iktidardadır dedi.
 
 Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise böyle bir toplantı düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek toplantının düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız