SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:55:02
Yılmaz Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Isparta'nın Keçiborlu İlçesi Kaymakamı iken Battalgazi Kaymakamlığı görevine atanan Vedat Yılmaz, göreve başladı.

Asalet Karabulut'un Yumurtalık Kaymakamlığı görevine atanmasıyla boşalan Battalgazi Kaymakamlığı görevine atanan Yılmaz'ı ilk olarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yardımcısı Yaşar Karataş ziyaret ederek, "hoşgeldiniz" dediler. Belediye Başkanı Gürkan, “Battalgazi kaymakamımıza yeni grevinden başarılar diliyorum. Biz geçmiş kaymakamlarımızla memleketimizin meseleleri konusunda el birliğiyle çalıştık. Sayın kaymakamımızda yeni görevine başlaması münasebetiyle çalışma metotlarımız hakkında bilgi almaya geldik. Kaymakamımızla birlikte Battalgazi için canla başla çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

YILMAZ'IN ÖZGEÇMİŞİ..

20.04.1972 tarihinde doğan Vedat YILMAZ Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. 2000 yılında mesleğe katılan Vedat YILMAZ sırasıyla Güzelyurt (AKSARAY) Kaymakam Vekilliği, Azdavay (KASTAMONU) Kaymakam Vekilliği, Güce (GİRESUN) Kaymakamlığı, Çatak (VAN) Kaymakamlığı, Bingöl Vali Yardımcılığı, Hınıs (ERZURUM) Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 21.08.2009 tarihinde Keçiborlu İlçesine atanmıştı. Son kararname ile Battalgazi Kaymakamlığı görevine getirilen Yılmaz, evli ve 2 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız