SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz Hastane Temeli Atacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:44
Yılmaz Hastane Temeli Atacak
A- A+ PAYLAŞ

Perşembe günü Malatya'ya gelecek olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın programı belli oldu. Bakanın, Karaciğer Nakli Hastanesi'nin temel atma törenine katıldıktan sonra, çeşitli ziyaretlerde bulunacağı ve geceyi Malatya'da geçireceği, Cuma sabahı da Ankara'ya gideceği bildirildi.

Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın programı şöyle açıklandı:

25 Temmuz 2013 Perşembe

13.00 - 15.00 Diyarbakır’dan Hareket Ve Malatya’ya Varış(Kara Yolu İle)

15.00 İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi Temel Atma Töreni

Yer: İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre Ve Kültür Merkezi Önü

16.15 Sodes Projesi Kapsamında “Minik Kalplere Büyük Mutluluklar”  kursunu ziyaret. Yer: Şeyh Bayram Mah. Hacı Yakup 3. Sk. No:7

17.15 İstatistik Bölge Müdürlüğü’nü Ziyaret

18.15 Fırat Kalkınma Ajansı Ziyareti

19.58 AKP İl Başkanlığı İftar Programı. Yer: Havuzbaşı Restaurant

21.26 Teravih Namazı  - Ilıcaklar Camiinde

23.00 Müsiad Malatya Şube Başkanlığını Ziyaret

26 Temmuz 2013 Cuma

06.30 Malatya’dan Ankara’ya Hareket 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız