SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz Vural Elazığ'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:12
Yılmaz Vural Elazığ'da
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'da Bülent Uygun’dan boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi. 

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 3 puan toplayarak son sırada bulunan Sanica Boru Elazığspor'da teknik direktör Bülent Uygun, Akhisar Belediyespor maçının ardından görevinden istifa etmişti. Bordo-beyazlı yönetim Bülent Uygun’un istifasından sonra teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural’ı getirdi.

Yönetim kurulunun dün gece geç saatlere kadar görüşmelerin sonucunda teknik direktör Yılmaz Vural'la masaya anlaşma sağlandığı bildirildi. Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Yılmaz Vural’ın takıma katkısı olacağını belirterek, “Bülent Uygun'un istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevi konusunda yapılan görüşmeler neticesinde Yılmaz Vural ile anlaşma sağlandı. Elazığspor camiasına hayırlı olsun. Vural’ın bilgi ve tecrübesine güveniyorum. Takımıma ciddi bir şekilde katkısı olacaktır” dedi. 

Türkiye Liglerindeki 27. takımı olarak Elazığspor'la anlaşan Yılmaz Vural, teknik direktörlük görevine Malatyaspor'da başlamıştı. Vural, 1986- 1988 yılları arasında 19 ay süreyle Malatyaspor'u çalıştırmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız