SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz Vural İstifa Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:44:21
Yılmaz Vural İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sanica Boru Elazığspor, kendi evinde Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Maç sonrası teknik direktör Yılmaz Vural ile Rıza Çalımbay yaptıkları açıklamayla takımlarından ayrıldıklarını açıkladılar. 

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Ben olduğum yerde etkili olmak isterim. Olduğum yerde By-pass olmak istemem. Kendi becerilerimi ortaya çıkaracak bir ortam isterim. Bir haftalık dönemde benim kendi antrenörlük bilgi ve akışıma göre, benim bu mantıkla burada devam etmek mümkün değil. Çünkü ben olduğum yerde etkili olmak isterim. Olduğum yerde By-pass olmak istemem. Kendi becerilerimi ortaya çıkaracak bir ortam isterim ve 7 aylık döneme baktığımda hem insani olarak, hem de teknik adam olarak görevi yaptığıma inanıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla, birkaç süre sonra ayrılmak yerine buna bir önlem almak adına kendi geleceğimi kariyerimi düşünmek zorundayım. Yönetim maç sonrası benden toplantı yapmamı istemişti. Ben bu toplantıya katılmayacağım. Elazığspor defteri benim için onurlu bir şekilde kapanmıştır” dedi.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, takım başındaki son maçına çıktığı söyleyerek, “Geçen hafta ki maç sonrası yönetim kuruluna ayrılmak istediğimi söyledim. İyi bir şekilde konuşup ayrıldık. Biz 3 senedir Sivas da görev yaptık. Bu ilk sene takımımızı düşme potasından kurtardık. İkinci sene Play-off için oynattık. Bu sene hedefimiz kupaydı. Kupada iyi yerlere geldik. Son maçta istemediğimiz bir şey oldu. Ama finale takımımızı getirdik” diye konuştu.

Çalımbay, şuan için hiçbir kulüp ile görüşmediğini belirterek, “Sivas’la çalışırken benim geleceğimle ilgili çok önemli teklifler vardı. Çalıştığım için onları kabul etmedim. Bir yerle çalışırken bir yerle anlaşmak bize yakışmaz. Biç her şeyimizi teslim ettik. Bundan sonra teklif gelirse konuşur görüşürüz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız