SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz Yozgat'a Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:39
Yılmaz Yozgat'a Atandı
A- A+ PAYLAŞ
Emniyet Müdürleri Kararnamesi çıktı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayı ile 4 Şubat tarihli 28194 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Emniyet Müdürleri kararnamesinde, Polis Baş Müfettişi Hasan Yılmaz Yozgat Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Yılmaz, Malatya Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde de görev yapmıştı.
 
2004 yılında 4. Sınıf İl Emniyet Müdürü olarak Şanlıurfa’ya atanan Hasan Yılmaz, Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü yaptıktan sonra terfi ederek İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcısı olmişti.. 2011 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Hasan Yılmaz, Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcılığından Polis Başmüfettişliğine atanmıştı. 
 
Emniyet Müdürleri kararnamesinde Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İlhan, Bilecik Enniyet Müdürü İbrahim Demirci, Erzincan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, Yozgat Emniyet Müdürü Bekir Akarsu Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı. Emniyet Genel Müdürlüğü yardımcılarında da değişiklik oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanı Mustafa Çankal ve İkmal Bakım Dairesi Başkanı Feridun Taşçı Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı.
 
Polis Baş Müfettişi Emir Gökpınar Bilecik Emniyet Müdürlüğüne, Polis Baş Müfettişi Mustafa Eleman da Erzincan Emniyet Müdürlüğüne atandı.
 
Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Eleman da, geçtiğimiz yıl Malatya Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan Polis Baş Müfettişliği'ne atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız