SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz'a Profesörlük Kutlaması..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Sezai Yılmaz'ın profesörlüğe yükselmesi dolayısıyla, onuruna bir yemek verildi.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden, Karaciğer nakli ekibinin başkanlarından Sezai Yılmaz'ın profesörlük ünvanı alması nedeniyle, yakın arkadaşları ile aynı bölümde görevli çalışma arkadaşları, Altın Kayısı Oteli'nde onuruna verilen kutlama yemeğinde biraraya geldiler.

Onuruna düzenlenen program nedeniyle teşekkür eden Prof.Dr. Yılmaz, "Bugün aranızda olmaktan dolayı oldukça mutluyum ve duygulu anlar yaşıyorum. Doğduğum bir şehirde hizmet etmek, insanların dertlerine çare olmak, insanların mutluluğunu görmek benim için en büyük bahtiyarlıktır. Tüm enerjimi insanlık için, insanlar için harcayacağımı bilmenizi isterim. Bu programı düzenleyen ve katılan tüm konuklara teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum."dedi.

Yemeğe katılanlar, Prof.Dr. Yılmaz'ın başarılı çalışmalarından dolayı gurur duyduklarını ve başarısının devam edeceğine inandıklarını söylediler.

PROF.DR. SEZAİ YILMAZ KİMDİR?
Prof.Dr. Yılmaz, 1962 Arguvan- Karahöyük doğumlu. Malatya Gazi İlköğretim Okulunu, Atatürk Orta Okulunu bitirdikten sonra Atatürk Lisesi'ne devam etti ve daha sonra Gazi Lisesi'ne geçerek, lise öğrenimini burada tamamladı.

Temel tıp öğrenimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 1985 yılında dönem birincisi olarak tamamladı. Genel Cerrahi ihtisasını Ankara Numune Hastanesi'nde, ikinci uzmanlığı olan Gastroenteroloji Cerrahisi uzmanlık eğitimini ise Ankara'daki Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tamamladı. ABD'deki Pittsburgh Üniversitesi Karaciğer Transplantasyon Kliniği'nde Karaciğer nakli eğitimi aldı.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevliyken 1998'de Yardımcı Doçent, 2000'de Doçent ve 2006'da da Profesör oldu. Yılmaz, evli ve 1 çocuk babası.

Prof.Dr. Yılmaz, Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki Malatyaspor Yönetim Kurulu'nda da bir süre görev yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız