SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Aynı Ağılın Keçisi!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:02:43
Yine Aynı Ağılın Keçisi!.
A- A+ PAYLAŞ

Köylünün kayalık alandaki uçurumda 2 gün süreyle mahsur kalan 2 keçisi için devreye AFAD Arama -Kurtarma ekibi girdi. 

Arapgir ilçesine bağlı Kaynaklı Mahallesinin Levenge mevkiinde bir köylüye ait 2 keçi, sürüden ayrılarak çıktıkları kayalıkta mahsur kaldı. Keçilerin sahibi Hüseyin Gözübüyük, tüm mücadelesine rağmen keçileri çıktıkları uçurumdan indiremeyince, AFAD’dan yardım istedi.

AFAD Malatya İl Müdürlüğü ise, bölgeye AFAD Arama-Kurtarma ekibi gönderdi.

Karakaya Baraj Gölü’nünde kenarında bulunan bölgeye giden AFAD ekibinden bir görevli, halat yardımı ile kayalık alanda keçilerin bulunduğu noktaya indi. AFAD görevlisi, yanında bulunan ekipmanlar yardımı ile keçileri tek tek indirmeyi başardı. 

Keçilerin sahibi Hüseyin Gözübüyük ise uçurumun altında bekleyerek keçilerini halattan çözdü.

Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrasında keçiler, her hangi bir zarara maruz kalmadan kurtarılarak sahibine teslim edildi.

2 yıl önce de bir keçisi yine aynı yerde AFAD ekiplerince kurtarılan Hüseyin Gözübüyük, AFAD ekibine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız