SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Aynı Yer Yine Kaza

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:39:44
Yine Aynı Yer Yine Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Daha önce de ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının meydana geldiği Atatürk Caddesi'nin Akpınar girişi kavşağı civarındaki virajında bir kaza daha meydana geldi ve kaza yapan otoda bulunan 2 kişinin yaralandıkları öğrenildi.

Pazar sabaha karşı 03.30 sıralarında İnönü Kapalı Çarşısı'ndan Atatürk Anıtı yönüne gitmekte olan ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 44 NZ 211 plakalı özel otomobil, Atatürk Caddesi girişindeki virajı alırken, iddialara göre hız ve dikkatsizlik sonucu savruldu karşı şerit tarafındaki kaldırımda bulunan elektrik direğine çarptı. İki kişinin yaralandığı belirtilen kazada otoda büyük hasar meydana geldi.

İnönü Caddesi'nden Atatürk Caddesi'ne geçişte, Akpınar kavşağı civarında bulunan viraja aşırı hızla giren bazı otoların sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmeleri ve otoların savrulması sonucu daha önce de 3 genç yaşamını yitirmiş, başka kazalar da yaralanmayla sonuçlanmıştı.

Bu arada kazanın, gece nöbetçi eczanelerden birinin bulunduğu ve ayrıca bir taksi durağının olduğu yerde meydana gelmesine rağmen ucuz atlatıldığı bildirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız