SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Belediye Aracı, Yine Kaza: 12 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Belediyeye ait refüj sulama ve düzenlemesiyle ilgili araçların karıştığı kazalara bir yenisi daha eklendi. Şeker Fabrikası karşısındaki kazada 12 kişi yaralandı.

Daha önce yol ortasındaki refüjlerdeki çimlerin sulamasını yapan, ancak yeterli uyarı görüntüsüne sahip olmadıkları gerekçesiyle kazalara neden oldukları belirlenen, bu nedenle de Trafik Şubesi’nce de uyarılan belediyenin bu hizmette çalıştırdığı araçlarla ilgili uyarı doğrultusunda bir düzenleme gözlenmezken, son kaza Şeker Fabrikası önünde 11.00 sıralarında meydana geldi. Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait olan Murat Kılıç yönetimindeki 44 DD 263 plakalı traktör, orta refüjdeki çim hafriyatını topladığı sırada, arkadan gelen Nusret Kılavuz yönetimindeki araç, traktörün römorkuna çarptı.

Kazada Nusret Kılavuz ile aracında bulunan 51 yaşındaki G.Y., 19 yaşındaki S.K, 52 yaşındaki H.G., 38 yaşındaki A.K., 50 yaşındaki İ.Ç., 22 yaşındaki A.K., 2 yaşındaki N.K., 50 yaşındaki G.K., 5 yaşındaki S.K., 7 yaşındaki B.Y., 25 yaşındaki M.K. yaralandılar. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

Trafiğin yoğun olduğu çevre yolu ile şehirlerarası bağlantı bulvarlarındaki refüjlerde “hız” şeridi olarak da bilinen “sol” şeritte çalışmak zorunda kalan belediye araçlarının, ışıklı ve stantartlara uygun uyarı levhalarıyla donatılmaması halinde, yolaçacakları kazalara yenilerinin ekleneceği savunuluyor.

Öte yandan Orduzu Pınarbaşı Mesiresi girişinde Y.A. yönetimindeki oto ile M.K. yönetimindeki oto çarpıştılar. Saat 15.15 sıralarındaki kazada, araçlarda bulunan 35 yaşındaki S.C. ile 57 yaşındaki S.M. adlı kadınlar yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız