SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yine de 1-2 Transfer Yapmayı Düşünüyoruz"

0
Güncellendi - 2018-08-23 22:49:38
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, yeni sezonda da hedeflerine ulaşacaklarına inandığını kaydetti.

Erol Bulut, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor'da geçen sezon konulan hedefe ulaşıldığını, bu sezon ise yeni hedeflerinin olduğunu anlatan Bulut, "Ligi ilk 10 içinde bitirme hedefimiz var. Hedefimize sezon sonunda ulaşacağımızı düşünüyorum. Tabii ki daha iyisini de yapmaya çalışacağız. İlk 10'a girmek ve 43 puanın üstüne çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Haftalar geçtikte takım olarak daha iyi olacaklarını belirten Bulut, şunları söyledi:

"Eksiklerimiz ve geç gelen arkadaşlarımız var. 4-5 hafta sonra bu takımın çok farklı futbol oynayacağını düşünüyorum. İstediğimiz futbolcuları bu sezon transfer ettik. Bazı futbolcuların uyum sürecinin uzun sürmemesi, bizim için mutluluk verici. Azubuike Okechukwu'nun gidişiyle iyi bir futbolcumuzu kaybettik ama her transfer takımın menfaatleri doğrultusunda gerçekleşiyor. Sonuçta bu bir ticaret ve her futbolcu fiyatını bulduğunda satılabiliyor. Biz, Azubuike'nin yerini biraz olsun doldurduk ama yine de 1-2 transfer yapmayı düşünüyoruz."

Bulut, ligin 3. haftasında deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçına hazırlandıklarını aktararak, "Benim için normal bir maç. En az bir puan alırız diyorum. Yapabilirsek deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz." değenlendirmesinde bulundu.

- Kayserispor maçı hazırlıkları

Sarı-siyahlı futbolcular, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasındaki Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Futbolcular, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdmanda kısa pas çalışmaları üzerinde duruldu.

Bulut, antrenmanın basına kapalı bölümünde futbolcuları taktik çalıştırdı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ömer ve Erkan gibi transferler olmasında.uzun vadede takıma faydalı olabilecek yetenekler olmalı.Azubuike ayarında bir transfer olursa önemli bir eksiğimiz giderilmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Murat değil ordaki eksiklik azubuike kesici özellikteki topçu azubuike gibi birini bulmak çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (5 yıl önce)
    Murat Yıldırım oynamasin kim oynarsa oynasın 2 maç yoktu takım ileri oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru ama o olursa daha az pozisyon veriyoruz kesici özelliği var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru ya orta saha yol geçen hana dönüşmüştü..hangi gözle maç izliyorsunuz hayret..
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    genç yetenek biraz da tecrübesi olan oyuncu varsa tr den alın derim. maaliyeti ucuz olmuş olur. lig uzun sakat vs. olabiliyor. barazite ile dia giderse takımın maddi yükü zalır. senede 1 milyon euro yu kim bulmuş ki bunlar alıyor burada. adamlar gider mi hiç. zararın neresinden dönülse kar bence kiralık verin maaliyeti düşürün bari. adamların bi işe yaradığı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Gs den latolevici olabilir sol bek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Takımımıza acilen 1 stoper, 1 orta saha ve sol bek gerekiyor. Fenerbahçe maçında çok pozisyon verdik. Futbol şansı yanımızdaydı. Şöyle bir gerçek var ki teknik direktörümüz Erol bulut oynattığı oyunla inşallah bize küme düşmeyi unutturacaktir. En büyük kazancımız bence hocamızdır. Yine de 2 transfer bile gelse daha rahat maç izleriz inşallah. Mesela seth yeni transfer sayılır. Rahman buğra maşallah her derde deva bir oyuncu. Alexic gole yakin bir futbolcu. Adem de gününde olunca inanın çok daha iyi oyun ve puanlar alacağız. Takımımız oturmadan dahi 6 puan almak gurur verici. Keyfini çıkarmak lazım. Teşekkürler erol hocam. Teşekkürler takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Hoca doğru demiş acil bir şekilde sol bek artı stoper e kesinlikle ihtiyaç var
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlar adam almazlar ancak ortada kalan Ömer gibi Erkan gibi kulüp bulma şansı olmayan adamları parlatmaya çalışırlar
    0
    0
    Yanıtla