SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yine Gerçek Hüviyetimize Büründük"

0
Güncellendi - 2019-05-08 00:27:56
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Sorumlusu Ali Ravcı, "Rakiplerin durumu çok bizi ilgilendirmiyor, bizim de bir hedefimiz var. Baktığınızda zorluk derecesi yüksek 3 tane maç var. Bizim de ilk 5 hedefimiz var" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Ramazan ayının Türk-İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ravcı, Akhisarspor karşılaşmasına ilişkin, "Bizim için ilk yarısı ve ikinci yarısı farklı olan bir maçtı. İlk yarı maalesef tam olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Ama ikinci yarı tekrar yine gerçek hüviyetimize büründük. Yakaladığımız ilk golle birlikte daha fazla bir özgüven içerisinde oynadık. İkinci golü bulduktan sonrada rahatladık" değerlendirmesinde bulundu.

Akhisarspor'un bulunduğu konumdan dolayı üzerlerine çok geleceklerini bildiklerini aktaran Ravcı, şunları söyledi:

"Çünkü artık bizim maçımız son şanslarıydı. Ama 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Önümüzde Erzurumspor maçı var. Biz hedefimizi  belirlemiştik zaten. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız. Çünkü ligin ilk yarısı bizim için iyi geçmişti, ikinci yarı da ise kötü serimiz, gidişatımız oldu. İlk 5 hedefi de yarım kalmıştı bu dönem içerisinde. O yarım kalan ilk 5 hedefini inşallah tamamlamış oluruz."

Bir gazetecinin 'ligden düşmemek için mücadele eden iki takımla mücadele edeceksiniz, bu durum takımı motive etmenizde zorluk çıkarabilir mi?' sorusuna Ravcı, "Rakiplerin durumu çok bizi ilgilendirmiyor, bizim de bir hedefimiz var. Baktığınızda zorluk derecesi 3 tane maç var. Bizim de ilk 5 hedefimiz var. Yine çıkıp, Yeni Malatyaspor, gerçek oyunumuz ve kimliğimizle oynarsak bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ama futbol bu; siz elinizden gelen bütün gayreti gösterirsiniz. Futbol 3 neticeli bir oyun. Karşılığını alamayabilirsiniz de. Ama biz almak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" şeklinde cevap verdi.

Takımda Donald'ın sarı kart cezalısı olduğunu ve Erzurumspor karşısında forma giyemeyeceğini hatırlatan Ravcı, sakatlığı bulunan diğer oyuncuların ise maç saatine kadar hazır olacağını dile getirdi.

Ravcı, "Gelecek sezon için yönetimle bir görüşmede bulundunuz mu?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Böyle bir süreç geçen sezonda bizim başımıza geldi. Ben 5 yıldır sportif direktörlük yapıyorum bu kulüpte. Zorunlu hallerde tıpkı geçen sene ve bu sene olduğu gibi takımın sevk ve idaresi görevi bize verildiği zaman antrenör kimliğimizle birlikte bizde elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Şu ana kadar herhangi bir şey konuşulmadı, sezon sonuna kadar zaten bu süreç. Biz sezon sonuna kadar takımı iyi bir şekilde götürmeye çalışacağız. İlk iki hafta puansal olarak bizim için müthiş geçti. Amacımız, bundan sonraki üç haftada toplayabildiğimiz maksimum puanları toplamak."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Tarkan (4 yıl önce)
    Malatyaspor sahaya çıkar topunu oynar başka takımların hesap kitapları bizi bağlamamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Özellikle Erzurumspor ve Bursaspor Malatyadan elleri boş gönderilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Şimdi hesabı görme zamanı.Acırsan,acınacak hale gelirsin.Kim ve hangi takım olması önemli değil.Özellikle sahamızda oynayacağımız Erzurum ve Bursa maçlarını almamız gerekiyor.Mualesef Malatyaspor kime elini uzattıysa,elini yaktılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    ali ravcı nın bir kere hocalık teceübesi yok. hiç bi hocanın yanıdan tyardımcı hocalıkta yapmamaıştecrübe kazanmadan takımın başına getirmek saçmalık çıktığı iki maça bakıyosun displin yok.. herkes kendi kafasına göre oynuyor.. erol hocayı istemeyen futbolcular başrölde. seneye kesinlikle bir hocaya ihtiyaç var.. yoksa kesin kümedeyiz. malatya zor şehirdir. malatyalı birinin malatyada hocalık yapması güzel olur. ama malesef malatyalılar yabancı hocaya gösterdiği sabrı kendi evladına göstermez. sonra sportif drektörlükte güme gitmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Clas (4 yıl önce)
    Eğer Bursa ve Erzurum Maclarını Almazsanız Bir Taraftar Olarak Azda Olsa Bu Külübe Bir Katkım Olduysa Haram Ederim…Ne Olursa Olsun Bu önemli İki Macı Almanızı İstiyorum…….Bu iki Takımın Bizlere Yaptıklarını Asla Unutmam….Erzurum ve Bursa Deplasmanlarına malatyadan Giden Taraftarlar iyi Bilirler….
    0
    0
    Yanıtla