SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Gergin Bir Gece..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:56:51
Yine Gergin Bir Gece..
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi gece saatlerinde BDP'li ve Ülkücü üniversiteli gençler arasında çıkan ve polisin müdahale ettiği olayın ardından, gece de gerginlik yaşandı.

Gece 22.30 sıralarında Nasuhi Caddesi Derme İlkokulu üzerinde, BDP'li ve Ülkücü gruplar arasında karşılıklı kavga çıktı. Küçük grupların karıştığı bu kavgaya polis müdahale etti, her iki taraftan da bazı kişileri polis merkezine götürdü.

Bu olayın ardından 01.00 sıralarında İnönü Caddesi'nde toplanan ve Ülkü Ocakları'nın bulunduğu Atatürk (Kışla Caddesi)'ne doğru yürüyüşe geçen yaklaşık 40 kişilik BDP'li grubu, polis eski belediye binasının karşısında durdurdu. Bu sırada gruptaki bazı kişiler, kendilerini görüntülemek isteyen bir basın mensubuna saldırmak istedi. Olay yerine takviye polis ekipleri de geldi. Bu grup belirtilen bölgede engellenirken, bu kez Ülkü Ocakları önünde karşıt görüşlü grup toplanarak, polisin engellediği BDP'lilere doğru yürüyüşe geçmek istedi. Polis bu gruba da engel oldu. Ayrıca, polis ekiplerine takviye yapıldı.

Gruplar, saat 04.00'e doğru dağılırken, polis kentte aldığı güvenlik önlemlerini sürdürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız