SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Kaçak Telefon

A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından yapılan yapılan operasyonda 64 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildiği belirtildi. Bu arada, İl genelinde yapılan bir denetimde de çok sayıda DVD, VCD ile kopyalama aygıtları bulunduğu bildirildi.

KAÇAK TELEFON..
Kaçak telefonla ilgili Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde;

İlimiz Merkezinde bulunan iki ayrı işyerinde yapılan aramada faturasız ve belgesiz olduğu tespit edilen değişik marka ve modellerde toplam 64 adet Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ele geçirilmiştir.

Yapılan operasyonda 2 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Cep Telefonu) suçundan işlem yapılmıştır."

VCD/DVD OPERASYONU..
Emniyet Güvenlik Şube tarafından sürdürülen korsan DVD, VCD denetimi ile ilgili de şu bilgi verildi:

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 81. maddesi çerçevesinde Malatya Valiliği Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İl Denetim Komisyonunca İlimiz genelinde 23.09.2010 günü eş zamanlı olarak çeşitli işyerlerinde yapılan denetimler neticesinde çok sayıda DVD/VCD, kartonet, CD ve DVD leri çoğaltmakta kullanılan bilgisayar, kopyalanan ve çoğaltılan film, oyun ve Mp3 lerin saklandığı taşınabilir hardisk ele geçirilmiştir.

Yakalanan şahıslar hakkında Emniyet Müdürlüğümüz Güvenlik Şube Müdürlüğünce “5846 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan gerekli adli işlemler yapılarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmişlerdir.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak korsan ile mücadelede halkımızdan aldığımız destek ve iş birliği büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda korsan ile yapacağımız bu mücadelede bize yardımcı olmak isteyen herkesin 115 polis imdat ve Güvenlik Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan 0422 212 55 36 numaralı telefon ile irtibat kurmaları fikri ve sınai hakların korunmasında en önemli katkı olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız