SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine O Kavşak Yine Kaza

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:00
Yine O Kavşak Yine Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da standart dışı olmaları nedeniyle sıkça trafik kazalarının meydana geldiği kavşaklardan biri olan Sivas Yol Ayrımı (Polis Okulu Önü) kavşağında meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Sinyalizasyon sisteminin düzensizliği, kavşağın darlığı nedeniyle sürekli trafik kazalarının yaşandığı kavşakta Cemal Yurtsever yönetimindeki 57 AN 503 plakalı araç, kırmızı ışığa rağmen geçmeye çalışınca, önce İbrahim Öylek yönetimindeki 44 KU 342 plakalı, sonra da Mehmet Talip Yıldırım yönetimindeki 44 EC 187 plakalı araçlara çarptı. Kazada 44 EV 187 plakalı otoda bulunan Yener Esin, Gizem Yıldırım ve Beyhan Esin yaralandılar. Araçların büyük hasar gördüğü kazada yaralananlar kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Kaza nedeniyle trafik uzun süre aksadı.

BU KAVŞAKLAR ÇOK TEHLİKELİ..

Geçtiğimiz günlerde, Çevreyolu olarak bilinen yolda bulunan standart dışı kavşaklara, sinyalizasyon sistemindeki karmaşaya ve yetkililerin duyarsızlığına dikkat çekmiş, tehlikeli kavşakları da şöyle belirtmiştik:

"Malatya'nın Çevreyolu olarak kullandığı bulvarın şehiriçi geçişi olan Buhara Bulvarı ile İstasyon Virajı ile Sivas yol ayrımına kadar olan bölümdeki Turgut Özal Bulvarı'nın birçok kavşağının tehlike arzetmesine karşın, ilgili makamların duyarsız kaldıkları ifade ediliyor.

Özellikle yoğun sabah ve akşam trafiğinde; söz konusu yol üzerindeki Sivas Yol Ayrımı- İPAŞ (Polis Okulu Önü), MAŞTİ, Fahri Kayahan, Beydağı Devlet Hastanesi, İstasyon kavşakları tehlike yaratıyor. Bu kavşakların dönüşler için yetersiz olması yüzünden sık sık trafik kazaları meydana geliyor. 

Sabahın erken saatlerinde, bu yol üzerindeki ışıklı sinyalizasyon sisteminin de geçişleri ayarlayacak şekilde çalışmaması, flaşörde olması veya hiç çalışmaması sıkıntı yaratırken, her sabah trafiğinde bu kavşaklardaki sinyalizasyon sisteminin normal işlememesine ilişkin Trafik ekiplerinin yaptığı anonslar dikkat çekiyor.

Ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eylül ayındaki Malatya ziyareti öncesinde alelacele yapılan yol düzenleme çalışmaları sırasında Özsan Sanayi Sitesi kavşağının kapatılmasıyla yoğun trafiğin Sivas Yol Ayrımı- İPAŞ kavşağına yüklendiği, çok dar ve yetersiz göbeğe sahip olan kavşağın, diğer sorunlu kavşaklardaki gibi kazalara yolaçtığı belirtiliyor."

HABER-FOTO: malatyahaber.com- yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız