SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine O Kavşaklardan Birinde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "tehlikeli" kavşaklardan birinde yine kaza.. 2 otomobil çarpıştı, 1'i devrildi, 6 yaralı var.. Bu arada diğer kazalarda da 10 kişi yaralandı.

MAŞTİ KAVŞAĞINDA..
Özel oto ile taksinin çarpıştığı, 6 kişinin yaralandığı kaza, 1 Ocak Salı akşamı 19.20 sıralarında MAŞTİ Terminal kavşağında meydana geldi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne ait sürücüsü öğrenilemeyen 44 EA 105 sivil plakalı otomobil ile Cemal Yazıcı(38)'nın yönetimindeki 44 T 0115 plakalı taksi dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle taksi yoldan kaldırıma çıkarak yan yattı.

Kazada taksi sürücüsü Cemal Yazıcı ile birlikte araç içerisindeki Şahin Gelir (43), Yağmur Gelir (10), Hatice Gelir (19), İfadet Yıldırım (65) ve Menüş Gelir (42) yaralandılar. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. (Fotoğraflar bu kazadan)

Malatya Çevreyolu ve devamındaki Turgut Özal Bulvarı, Ankara Caddesi üzerindeki Çöşnük, Battalgazi, Adliye, eski SSK Hastanesi, Askeri Lojmanlar ve MAŞTİ kavşaklarında, ışıklı sinyalizasyon sisteminin ayarsızlığı başta olmak üzere çeşitli nedenlerle sık sık trafik kazası meydana geliyor.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan, Tevfik Temelli Caddesi’nde, 44 yaşındaki H.B. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 24 yaşındaki İ.Y. adlı şahsa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Hekimhan-Malatya yolunun 8. kilometresinde Ö.A. yönetiminde bulunan 43 FK 393 plakalı oto, dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada 25 yaşındaki sürücünün yanı sıra 20 yaşındaki kardeşi E.A. yaralandılar.

Taşmış Köyü’nden Pütürge ilçesine gitmekte olan M.K. yönetimindeki 34..2658 plakalı otomobil Kerer Mezrası mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle sürücünün kontrolundan çıktı ve takla attı. Kazada sürücünün yanı sıra R.D. ve E.Y. yaralandılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan A.G. yönetimindeki 24..772 plakalı kamyon Erkenek beldesi Destikomlar mevkiinde aşırı hız yüzünden şarampola devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan H.E.’nin yaralandığı bildirildi.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan T.S. yönetiminde bulunan 23..194 plakalı otomobil, 03.30 sıralarında Akçadağ Gürkaynak mevkiinde aşırı hız yüzünden kayalıklara çarptı. Kazada sürücünün yanı sıra B.S. ve K.S. adlı şahısların yaralandığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız