SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine O, Yine Vukuat!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:06:06
Yine O, Yine Vukuat!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1998 yılında kendisini şeyh olarak tanıtıp çok sayıda mürit topladıktan sonra genç kız ve çocukları tehdit edip cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve ardından serbest bırakılan şahıs, Maltepe'de son işinde yakayı ele verdi. 

İddiaya göre Ramazan D. Eyüp Sultan Türbesinde tanıştığı F.B'ye kendisinin şifa dağıttığını ve evliya olduğunu söyledi. Yaklaşık 40 gün boyunca F.B.'nin evinde kalan sahte evliya, sürekli baş ağrısı çeken kızını da iyileştireceğini vaat etti. Sahte evliya F.B.'yi ikna ederek evdeki altınlarını, bankada birikmiş bir miktar parasını ve piyasa değeri yaklaşık 400 bin lira olan evini üzerine geçirdi.

Mağdur F.B tesadüfen okuduğu bir haberde kendini evliya olarak tanıtan Ramazan D.’nin daha önce de benzer dolandırıcılık olaylarına karıştığını gördü. Dolandırıldığını anlayan F.B. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

Harekete geçen Maltepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir süre takip ettikleri Ramazan D.’yi üzerinde 115 bin lira ile suçüstü yakaladı. Emniyete götürülen sahte evliyanın yapılan sorgulamasında hakkında 12 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Ramazan D, yapılan sorgusunun ardından Kartal da bulunan Anadolu Adliyesine sevk edildi.

MALATYA'DA 2. KEZ YAKALANMIŞTI..

Ramazan D.,  2013 yılında da telefonla tanışıp, kendisinde üstün güçler olduğuna inandırdığı Çorumlu H.K. isimli kadını evlenme vaadiyle Malatya’ya davet ederek Bostanbaşı beldesindeki evinde 'cinsel istismarda bulunduğu' ve '650 lirasını gasp ettiği' iddiasıyla tutuklanmış, bir süre tutuklu yargılandıktan sonra 2013 Kasım'ında salıverilmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız