SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Otomobilli Kaçırma Teşebbüsü..

A- A+ PAYLAŞ

18 yaşındaki kız otomobille kaçırılmak istendiğini polise bildirdi.. Aynı yaştaki kız tecavüze uğradığını öne sürdü..

Malatya’da son günlerde otomobille dolaşan bazı kişilerin, yolda yürüyen kadın ve kızlara saldırı iddialarına bir yenisi daha eklendi. Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 18 yaşındaki N.Ş., Perşembe akşamı 18.00 sıralarında Hacıabdi Mahallesi Hasan Mandallı Sokağında evine giderken, arkasından gelen ve plakasını polise verdiği bir otodan inen şahsın kendisini kaçırmaya teşebbüs ettiğini bildirdi. Polis bu iddia üzerine, otoyu kullandığı saptanan 38 yaşındaki M.E. adlı şahsı yakalarken, bu şahıs suçlamaları kabul etmedi ve yanında bulunan K.adlı şahsın N.Ş. ile konuştuğunu öne sürdü. K.adlı şahsın açık kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Öte yandan, annesiyle birlikte Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü’ne başvuran 18 yaşındaki H.İ., 19 yaşındaki Ü.Ç., aynı yaştaki R.A. ve 17 yaşındaki Ü.Ö. adlı şahıslar tarafından zorla götürüldüğü Selçuklu Mahallesi’ndeki bir evde, R.A.’nın kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini öne sürdü. Polis, 3 zanlıyı yakalarken, bu şahıslar suçlamayı kabul etmediler.

Öte yandan, bir kuaförde çalışan 24 yaşlarındaki N.F. adlı bayan, çalıştığı yerde meydana gelen olayla ilgili polise verdiği ifadede, 37 yaşındaki E.Ö. adlı şahısla bir süre arkadaşlık ettiğini, daha sonra ayrıldığını, bu şahsın tekrar kendisiyle birlikte olmak istediğini, kabul etmeyince de işyerinde dövüp tehditte bulunduğunu öne sürdü. Yakalanan şahıs ise suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız