SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Sahte Doktor!

A- A+ PAYLAŞ

Kendisini doktor olarak tanıttığı taksi şoförünü dolandıran şahıs tutuklandı. Bu arada, bir vatandaşın emekli maaşı dolandırıcı tarafından çalındı.

“DOKTORUM” DEDİ..
Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; kendisini Doktor A.diye tanıtan 30 yaşındaki Ç.A.Y. adlı şahıs, 38 yaşındaki T.Y.’ye ait taksiye bindi ve Belediye karşısında durmasını söyleyerek, eşini arayacağı bahanesi ile şoförün cep telefonunu aldı. Telefonla konuşur gibi yapıp uzaklaşan, daha sonra da İnternet Cafe çalıştırıcısı 20 yaşındaki V.Ö.’ye, saat ücretinden düşmesi için, şoförden çaldığı cep telefonuyla kontür gönderen Ç.A.Y., polis tarafından yakalandı. “Emniyeti Suistimal Suretiyle Hırsızlık ve Dolandırıcılık” suçlamasıyla adliyeye verilen Ç.A.Y. tutuklandı.

EMEKLİ MAAŞI GİTTİ..
Öte yandan, 62 yaşındaki R.Ç. adlı vatandaş polise başvurarak, Atatürk Caddesi’ndeki Vakıfbank ATM’sinden emekli maaşını çekmek isterken yanına gelen, önceden tanımadığı bir şahsın kendisine yardım ettiğini, daha sonra hesabında para olmadığını söyleyince kartını alıp ayrıldığını, çarşıda maaş günü olduğunu öğrenince tekrar bankaya gittiğini, burada banka görevlileri ile hesabını kontrol ettiğinde 560 YTL paranın çekilmiş olduğunu gördüğünü bildirdi ve dolandırıcının bulunmasını istedi. Polis dolandırıcının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız