SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Silahlar Ateşlendi..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Sivas Caddesi kavşağında gece silahlar patladı. Çevrede büyük paniğe yolaçan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler kısa sürede olaya karışan 3 şüpheliyi suç aleti silahlarla birlikte yakaladı.

Olay, 10 Şubat Çarşamba gecesi saat 23.40 sularında meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavga olayında 2 grup birbirlerine saldırdılar. Kavga esnasında bazı kişilerce tabanca ve av tüfeğinden bozma silah ile ateş açıldı.

MOBESE’DEN İZLENDİLER, EKİPLERE YAKALANDILAR

Olayın 155 Polis İmdat'a ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirilirken, Emniyet Merkez ise bölgeyi MOBESE kamerası ile "naklen" izleyerek ekipleri olaya karışanlar konusunda bilgilendirdi ve yönlendirdi.

c2MOBESE kamerası ile izlenen şüphelilerin kaçtığı araç plakası ve üzerinde silah bulunan şüphelilerin eşgali aynı anda ekiplere bildirildi.

Kısa sürede bölgeye giden Emniyet ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin bulunduğu otomobili, olayın meydan geldiği kavşağın bir arka sokağı olan Uçbağlar Mahallesi Şehit Mahmut Şireci Sokağı’nın içerisinde durdurdu. Aracın içerisindeki M.D., D.D. ve R.İ. adlı şüpheliler yakalandılar.

TÜFEKTEN BOZMA SİLAH BAHÇEDE BULUNDU

Şüphelilerin aynı sokak içerisinde bir apartmanın arka kısmına atmış oldukları av tüfeğinden bozma silah polis ekiplerince elde edilirken, diğer suç aleti tabancada ele geçirildi.

c3Yapılan incelemede kavganın meydan geldiği kavşakta 3 adet boş mermi kovanı ile 1 adet boş fişek kartuşu elde edilirken, otomobilin yanında da 7 adet dolu fişek ile birlikte tabanca kılıfı bulundu. Ekipler otomobilde de inceleme yaptılar.

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri boş kovan, boş kartuş, dolu fişek ve iki silahı delil olarak aldılar.

Yakalanan 3 şüpheli, Beydağı Polis Merkezi'ne götürülürken, müşteki konumunda olan ve kimliği öğrenilemeyen şahsın da ifadesine başvuruldu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ömür (8 yıl önce)
    normaldir çünkü insanların boş vakti çok güzel malatya artık eskisi gibi değil çevremiz büyüyor ama karakol sayısı büyümüyor sadece sorumluluk alanları artıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • feyzi (8 yıl önce)
    ülkee yangın yerı olunca Malatyaya da bu kadarının olmasına sükreder oldukkk.emniyetımız istihbaratımız ve özellıklee benımde aklıma sonradan geldi degerli iç iç işleri bakanımız ve bakanlıgımız...gecmıste olsa hiçbir bakan bu durumda beklemez ya istifa ederdi yada işleri temize cıkarır dı...yazık oluyor ülkemizee
    0
    0
    Yanıtla
  • Melis (8 yıl önce)
    Arkadaşlar Malatya nereye gidiyor. Ben Malatya'dan uzakta yaşayan fakat ara sıra Malatya'ya gelen biriyim. Ve memleketimi uzakta da olsam takip ediyorum. Yalnız artık olanları ne bünyem nede midem kaldırıyor. Güzelim Malatya'm ne hale geliyor daha nerelere gidicek. Bu gayri meşru işler ne Zaman sona erecek. Hadi bitiremiyorsun ne Zaman azalıcak. Malatya emniyetinin yaptığı en büyük hizmet insanların özelini dinlemek olmuş sadece. Emniyetimiz Malatya insanını bilmiyor belli ki ? Çünkü Malatyalılar telefonda büyük konuşmayı severler icraata gelince sıfırdır. Bence emniyet insanları dinlemeyi kesip bu kamu alanlarında terör estiren eşkiyaları durdurmalıdır. Önüne gelen belinde silah taşır olmuş. Böyle ateşli silahları bulmak bu kadar kolay mı. Ya da neden bu kadar kolay emniyetimiz bu kişilere ulaşamıyor mu. İnsanlar sokaklarda gezemez oldu her an bir kaza kurşununa gitmemek için yazık hemde çok yazık. Gerçek suçlular kalan ticaretlerine devam ederken emniyetimizde kader kurbanlarını yakaladım diye sevinsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (8 yıl önce)
    Yazık günah devlet çok yoğun şekilde uygulama yapsa bazı şeylerin önüne geçilir can alıyor can veriyorlar bir gün masti bigün çarşı ortası Allah için birileri dur desin günaha girmeyin em
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (8 yıl önce)
    Olayin oncesi Cezmi Kartay kokuyor
    0
    0
    Yanıtla