SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Silahlar Patladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:53
Yine Silahlar Patladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ihbar üzerine yakalanan 2 kişinin silahlı olaylara karıştığı bildirildi. Bu arada, hafta sonunda meydana gelen silahlı vukuatlarla ilgili soruşturma ve araştırmaların da sürdüğü bildirildi.

SİNEMA CADDESİ'NDE..

Alınan bilgilere göre; akşam saatlerinde Atatürk Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan bir kişinin, aynı gün öğleden sonra Beşkonaklar Sinema Caddesi üzerinde havaya kurusıkı tabanca ile ateş edilmesi olayına karışan şüpheli olduğu ihbar edildi. Olay yerine giden polis ekipleri söz konusu kişiyi yakalayarak yaptığı üst aramasında 1 adet tabanca ele geçirdi. Şahısın gündüz saatlerde tabanca ile ateş açan kişi olduğu belirlenirken, aynı kişinin geçtiğimiz 12 Haziran Cuma günü gece Çöşnük Mahallesinde bir marketin soyulması olayına da karıştığı tespit edildi.

NİYAZİ MISRİ'DE YAKALANDI..

Niyazi Mısri Caddesi üzerinde bir kişinin üzerinde tabanca bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye giden Yunus ekipleri tarafından 1 şüphelinin üzerinde de kuru sıkı tabancadan çevrilme 1 adet tabanca ile geçirildi. Yapılan incelemede bu kişinin de daha önce silahlı bir olaya karıştığı tespit edildi.

İKİ OLAY DAHA..

Öte yandan, geçtiğimiz Cumartesi gecesi Başharık Mahallesi Yükselen Sokağı'nda park halindeki bir otoya tabancayla ateş ederek yine otomobille kaçan saldırganın yakalanmasına çalışılıyor.

Pazar gecesi TOKİ 1+1 konutları civarında, kavga ettiği ve karakolluk olduğu karısını korkutmak için pompalı tüfekle havaya ateş açan bir şahsın da arandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız