SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine 'Telefon Dolandırıcılığı!..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:18
Yine 'Telefon Dolandırıcılığı!..'
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da bir şahsın cep telefonuyla aranarak dolandırıldığı öğrenildi. 
 
Edinilen bilgiye göre, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde oturan V.A. (53) isimli şahıs Sümer Polis Merkezi’ne başvurarak, tanımadığı bir erkek şahsın kendisini aradığını ve yanında savcının olduğunu, kendisinin hesabı üzerinden terör örgütüne yardım amaçlı Lice ilçesindeki bir hesaba para aktarıldığını, vereceği hesaba para yatırmasını, yatırılan parayı çekmek için giden şahıslara operasyon yapacaklarını ve yakalayacaklarını, yakaladıktan sonra yatırdığı paranın kendisine iade edileceğini söylediğini bildirdi. Bunun üzerine verdiği hesap numarasına toplam 7 bin 500 TL para yatırdığını ve banka ATM’sinden toplam 145 TL para yatırdığını, daha sonra emniyet müdürlüğüne bu konuyla ilgili bilgi amaçlı gittiğini, orada durumu anlattıktan sonra görevlilerce yapılan açıklamadan sonra dolandırıldığını anladığını belirten şahıs, olayla ilgili kendisini dolandıran şahıs veya şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etti. Polis olayla ilgili tahkikata başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız