SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Trafik Terörü, Yine Ölüm..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adıyaman Karayolu'nda domates yüklü kamyon ile pancar yüklü kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu 40. Kilometresindeki Suçatı Mevkiinde meydana geldi. Karşı yöndeki istikametlerden seyir halindeki Gaffar Dündar (55) yönetimindeki pancar yüklü 02 HD 727 plakalı kamyon ile Mehmet Asilhan yönetimindeki domates yüklü 63 ZV 835 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştılar. Çarpışma esnasında domates yüklü kamyon, yolda yan yatarken, pancar yüklü kamyon ise yoldan çıkarak bu kez dağa çarptı. Kazada domates yüklü 63 ZV 835 plakalı kamyondaki Mehmet Asilhan ve Arif Asilhan, ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servise kaldırıldı.

Pancar yüklü 02 HD 727 plakalı kamyonun sürücüsü Gaffar Dündar, sivil savunma ekiplerinin saatler süren çalışması sonrasında sıkıştığı yerden çıkartılabildi. Talihsiz sürücünün çıkartıldığında ölmüş olduğu saptandı. Kaza nedeniyle pancar ve domates yola serpildi, Malatya-Adıyaman Karayolu zaman zaman trafiğe kapandı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız