SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Yine Varlar!..''

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, İl Genel Meclisi'nin, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün "hukuka aykırı" bulup ilk seçimi kabul etmediği için tekrarlanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ilçe mütevelli heyetlerinin hayırsever üyelerinin belirlenmesine yönelik seçimlerinde, "iptal"e neden olan durumun tekrarlandığını öne sürdü ve AKP'li üyelerin isimlerini açıkladı.

Ekici, düzenlediği basın toplantısında, "Geçtiğimiz ay, İl Genel Meclisinde yapılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Mütevelli Heyeti seçimleri Valilikçe gönderilen yazı ile iptal edildiği kamu oyuna yansıtıldı.Valilik tarafından gönderilen yazıda seçimlerin hukuka aykırı olduğu bildirilerek seçimlerin iptal edildiği kaydedildi.

Ama ne acıdır ki bu yazıya rağmen yapılan seçimlerde ülkenin Milli Birlik Ve Bütünlüğüne yönelik yapılan saldırılar karşısında hatırlayan, diğer zamanlar takiyeci zihniyete bürünerek insanların gözünü boyamaya çalışan AKP zihniyeti bu yeniden yapılan seçimler neticesinde yine siyasi parti temsilcilerini İlçelerde Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetlerine temsilci olarak seçmişlerdir. Bu kapsamda Sayın Vali’mizi tekrar Hukuku uygulamaya davet ediyoruz.AKP’ nin bu hukuk tavır tanımaz zihniyetlerini gerekli soruşturmanın açılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Bizlerin parti olarak yaptığı çalışmalar neticesinde ilçelerde yine siyasilerin bu heyete seçildiğini tespit ettik.Hekimhan’da Osman Şahin, Mevlüt Koca ,Doğanşehir’ de Fahrettin Tapar,Burhan Tanış,Darende’de Veysel Zengin,AKP’nin İlçe yöneticileridir.Yine Darende’de Durdu Dizdar Akp’nin Balaban Belde Başkanıdır.Bu isimleri çoğaltmak mümkündür.AKP yardım edeceği insanları partiden referans alarak yardım yapacatır.,Bu çok çirkin bir olaydır.Bu kapsamda yetkilileri göreve çağırıyoruz.M.H.P olarak da bu usulsüz şekilde yapılan seçimlerin düzeltilmesi için gereken çalışmaları yapacağız.." dedi.

Meclisin, seçimleri tekrarladığı oturumda da, Arapgir'den bir üyenin hep AKP'li hem de vakıftan yardım alan biri olduğu halde yeniden seçildiğini öne süren muhalefet partili üyeler, eleştiride bulunmuşlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız