SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Yağış Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bölümünde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek yağışların; Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa ve Bilecik), Doğu Akdeniz (Adana'nın doğu ilçeleri, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmmaraş), Orta ve Doğu Karadeniz (Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt) ile Zonguldak, Bartın, Düzce, Sivas, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Muş, Malatya, Elazığ, Şırnak, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde aşırı yağış şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 2 ila 4, doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, zamanla Marmara'da kuzey ve kuzeybatı, İç Anadolu'da batılı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

METEOROLOLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa ve Bilecik), Doğu Akdeniz (Adana'nın doğu ilçeleri, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmmaraş), Orta ve Doğu Karadeniz (Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt) ile Zonguldak, Bartın, Düzce, Sivas, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Muş, Malatya, Elazığ, Şırnak, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde aşırı yağış şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu v.b) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; bölgenin doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa ve Bilecik) kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve iç kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Batı Akdenizin iç kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Sabah saatlerinde Adananın doğu ilçeleri, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmmaraş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde aşırı olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Erzincan, Tunceli, Bingöl, Malatya, Elazığ, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız