SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yine Yarışın İçinde Olmak İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin renkli takımlarından Hekimhan Belediyesi Gençlikspor, yeni sezona da iddialı hazırlanıyor.

Geride kalan sezon ligde iyi bir mücadele ortaya koyan ve Play-Off’ta mücadele eden Hekimhan ekibi, yeni sezonda da yarışın içerisinde olmak için yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

BAL Ligi hedefiyle yola çıkacak olan Hekimhan Belediyesi Gençlikspor’da takımın teknik direktörlüğünü Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır yapıyor.

Güçlü bir kadroyla sezona başlayacak olan Hekimhan Belediyesi Gençlikspor’un teknik direktörü Bayındır, “Hekimhan gerçekten son yıllarda spora ciddi yatırımlar yapıyor. Baktığınız zaman son beş yılda bir istikrar da var. Tabi yeni bir takımız ve uyum sürecinden geçiyoruz. Bir iki eksik mevkiimiz var. Transfer sürecinde buraları tamamlayıp Hekimhan’a yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız. Sürekli Play-Off oynamış şampiyonluğun eşiğinden dönmüş bir takımın hedefi zaten bellidir. Hekimhan zaten geçmişte deplasmanlı liglerde yer almış bir ilçedir. Haliyle biz ilçedeki o eski heyecanı geri getirmek istiyoruz. Bu anlamda bütün Hekimhanlılardan maddi ve manevi destek bekliyoruz” dedi.

Hekimhan Belediyesi Gençlikspor’un sportif direktörü Ramazan Koçak ise Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nın da desteğiyle takımı beş sezondur şampiyonluk yarışının içerisinde tuttuklarını ifade etti.

Koçak, yeni sezonda da iddialı olduklarını belirterek, “Maçlarımızı Hekimhan’da oynayarak, ilçemize bir sosyal aktivite kazandırdık. Bu sezon da takımdan ayrılan oyuncularımız oldu, gelenler oldu. Yeni bir hocamız var. İyi bir takım olup, yine yarışın içinde var olmak istiyoruz. Sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız