SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yıpratma Politikası Uygulanıyor"

0
Güncellendi - 2017-11-22 03:26:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'dan, ligin 10.haftasında İnönü Üniversitesispor ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklama geldi.

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak, 14 puan toplayan ve lider Adıyaman 1954 Spor’un 8 puan gerisinde kalan Yeşilyurt Belediyespor, ligin 10.haftasında Malatya’nın BAL'daki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil beyazlılar, Malatya derbisi öncesi kulübün resmi sosyal hesabından bir açıklamada bulundu. Açıklamada, “Yaklaşık 3 yıldır ciddi bir yapılanmanın içinde olan şehrimizin en değerli vizyonu Yeşilyurt Belediyespor olarak bünyesinde 3 profesyonel takımı yaklaşık 850 sporcusu ile Malatya’nın sporuna katkı sunmaktayız. İki yıldır futbolda şampiyonluğa oynuyoruz, şu günlerde ise 15 tane Malatyalı sporcunun forma giydiği 4 Malatyalı antrenörün çalıştığı 4 Malatyalı personeli ile kendi öz kaynağını sinerjiye çeviren bir ekibiz. Spor medyasında da şu dönemlerde gerek yazılı gerekse 1-2 görsel medya kanallarında ciddi bir yıpratma politikası uygulanmaktadır. Bu yıpratma politikası yanında BAL Ligi 2. Grup’ta mücadele ettiğimiz, İnönü Üniversitesi (Malatya Gücü F.K.) maçı öncesinde ise iki takım arasında bir problem varmış “Paralı takım-Parasız takım” imajı ortaya koymak istedikleri ise yazılı medya ve sosyal medya üzerinde kanıtlanmıştır. Gelinen şu süreçte geçen yıl yaşanılan olayların zararını tüm spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Sonuç olarak Yeşilyurt Belediyespor olarak bizlerin bu şehre karşı sorumluluğumuzun olduğu bilinci ile şehrin sporuna sosyal hayatına katkı sunmayı şiar edinmiş bir kurumsal yapı olduğumuzun bilinmesini isteriz. Şehrimizi Bal liginde temsil eden İnönü Üniversitesi (Malatya Gücü F.K.) takımı ile iyi niyet ve yardımlaşma, birlikte hareket etme ve maç haftalarında kendilerine başarı dileklerini her ortamda sunmuş bir kulübüz. Her iki kurumsal yapının gerek medya üzerinde gerekse de sosyal medya aracılığı ile yıpratılmasına izin vermeme noktasında ciddiyiz. Hafta sonu şehrin en önemli iki değerini yürekten kutlar iyi olanın kazanmasını arzu ederiz” denildi.

BAL'ın 10.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü 13.30’da Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasevdalısı (6 yıl önce)
    malatyamızın gururu yeşilyurt belediyespor
    0
    0
    Yanıtla