SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stadda Altın Değerinde İlk 3 Puan: 1-0

0
Güncellendi - 2017-10-24 02:15:47
Yeni Stadda Altın Değerinde İlk 3 Puan: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor kendi sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederken, yeni stadında da ilk galibiyetini almış oldu. (EYMS, ilk iç saha galibiyetini 3-1'lik skorla elde ettiği Osmanlıspor maçını İnönü Stadı'nda oynamıştı.) Trabzon karşısında ev sahibi takım, 45+2. dakikada Okay Yokuşlu'nun Adem'in ortasına müdahale etmek isterken kendi kalesine attığı golle galibiyete ulaşırken, iki takımın birer topu direklerden döndü. Konuk takımdan 31. dakikada Sosa ve 90+2'de de Yusuf Yazıcı kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.  Evkur Yeni Malatyaspor, ilk kez bu sezon bir maçı gol yemeden tamamladı. Karşılaşmayı 10 bin 088'i ev sahibi takımın, 654'ü de Trabzonspor'un taraftarı olmak üzere toplam 10 bin 742 biletli futbolsever izledi.

STAD : Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER : Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, İlker Takpak, 4. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Chebake, Yalçın Ayhan, Sadık Çiftpınar, Cissokho, Murat Yıldırım, Rahman Buğra Çağıran, Pereira (Dk. 74 Turgut Doğan Şahin), Barazite (Dk. 67 Diallo), Adem Büyük (Dk. 85 Dening), Boutaib

YEDEKLER: Farnolle, Eren, Sincere, Murat Akça, Mustafa Batuhan, Mina, Dia

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

TRABZONSPOR: Onur Kıvrak, Joao Pereira, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Mas, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan (Dk. 69 Volkan Şen), Onazi (Dk. 60 Abdülkadir Ömür), Sosa, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz (Dk. 79 Rodallega)

YEDEKLER: Esteban, Kamil Ahmet, Durica, Castillo, N’doye, Batuhan Artarslan, Bero

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GOL: 45+2 Okay Yokuşlu (kendi kalesine) (Evkur Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 31 Sosa, Dk. 90+2 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk. 33 Uğur Demirok, Dk. 74 Mustafa Akbaş, Dk. 90+2 Mas (Trabzonspor), Dk. 68 Boutaip, Dk. 90+1 Rahman Buğra Çağıran, Dk. 90+2 Yalçın Ayhan (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Pereira'nın pasına sağ taraftan hareketlenen Chebake, cezasahasına ortaladı, ancak Okay Yokuşlu ayak koyarak tehlikeyi önledi.

Dakika 4: Trabzon atağını engellemek için Sadık'la birlikte topa çıkan Yalçın Ayhan kısa süre sakatlık geçirdi.

Dakika 12: Yalçın Ayhan'a faul yapan Trabzonlu Sosa sarı kart gördü.

Dakika 15: EYMS atağında Pereira pasını Rahman Buğra'ya aktardı. Bu futbolcu cezaalanı dışından vurdu, yandan aut.

Dakika 24: Yusuf Yazıcı'nın pasıyla hareketlenen Trabzonlu Pereira, cezaalanına girip ortaladı. Savunma topu uzaklaştırırken, dönen topu kafayla tamamlamak isteyen Pereira'nın vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika 25: Sosa'nın kaptırdığı top EYMS atağına dönüştü. Pereira topu Barazite'ye aktardı. Bu futbolcu ceza alanı dışından vurdu, aut.

Dakika 28: Trabzon'da Pereira'nın kullandığı taç atışından gelen topu Uğur kafayla arka direğe aşırdı. Burak Yılmaz'ın gelişine vurduğu topu Ertaç çeldi.

Dakika 31: EYMS atağında, Pereira'ya faul yapan Jose Sosa, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla Trabzonspor'u 10 kişi bıraktı.

Dakika 42: EYMS'nin kazandığı korner atışını Barazita kullandı. Savunmadan seken topa Boutaib kafayı vurdu, Onur topu almayı başardı.

Dakika 44: Barazite'nin Pereira ile verkaç yaparak önüne aldığı topla kaleye gönderdiği şut defanstan döndü.

Dakika 45: Pereira'nın Trabzon kalesine uzaktan gönderdiği şut isabetsiz.

Hakem ilk yarıya oynanmamış süre olarak 2 dakika eklendiğini işaret etti.

Dakika 45+2: EYMS atağında, Chebake sol kanada uzun bir pas çıkardı. Adem Büyük, rakibini çalımlayarak ceza alanına girdi ve son çizgiden topu ortaladı. Ön direğe hamle yapan Trabzonlu Okay Yokuşlu'ya çarpan top ağlarla buluştu ve EYMS öne geçti:1-0

İlk yarı bu skorla kapandı.

Dakika 47: Yeni Malatyaspor'un sağdan kazandığı korner atışını Barazite kullandı. Ceza alanında gelen topa yükselen Yalçın Ayhan'ın kafa vuruşunda top yan direkten döndü. Bu topu iyi takip eden Boutaib, kontrol ettiği topu Adem Büyük'e aktardı. Bu futbolcunun şutunda top kaleciyi geçti, ancak Pereira müdahale ederek gole engel oldu.

Dakika 51: Adem'in kaptırdığı topla başlayan Trabzon atağında Yusuf Yazıcı ortaladı. Ertaç yatarak topu almayı başardı.

Dakika 56: Yusuf Yazıcı'nın kullandığı serbest atışta gelen topa Uğur Demirok yükseldi ve kafayı vurdu. Top üst direkten döndü.

Dakika 64: Yusuf Yazıcı korner atışını kullandı ve top doğrudan auta çıktı.

Dakika 75: EYMS'nin kazandığı serbest vuruşu Adem Büyük kullandı, ancak top rakipten döndü.

Dakika 83: EYMS soldan Cissokho ile atak başlattı. Bu futbolcu son çizgiye inip ortasını yaptı, Uğur Demirok topu kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 89: Yusuf Yazıcı'nın soldan ortasında topu Sadık kafayla karşıladı. Bu futbolcudan gelen topa Volkan Şen sol çaprazdan vurdu, Ertaç topu kontrol etmeyi başardı.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+2'de Yusuf Yazıcı, rakibi formasından çekince kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

90+4'teki Evkur Yeni Malatya atağında, Diallo'nun karşı karşıya iken attığı sert şutta Onur topu iki hamlede alabildi.

Karşılaşma ev sahibinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    1 0 trabzon gibi bir rakibe rıza gibi kurt hocaya bakarsan çok güzel bir sonuç....daha iyi olacak inşallah sabırla...erol hocama adem büyük kardeşime ve emeği geçen herkese tşkler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan baba (6 yıl önce)
    10 kişi oynayan takıma gol atamadık. Oynanan oyunu hiç beğenmedim inşallah takım kendini biran önce toparlar. Erol Bulut oyunu okuyamıyor. Gençlerbirliği maçını kesinlikle kazanmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Malatya haber taraflı haber yaptığına inanıyorum yorumları seçiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (6 yıl önce)
    Maça gidiyoruz seçtiğimiz koltukta oturamıyoruz,neymiş daha önceden gelseydin lütfen kendi koltuğunuza oturun,insanları soğutmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Kemal kardeşim dün Trabzonun karşısına bizim mahalleden 11 çıkarsaydık en az 3-0 kazanırdık.Bir tane gol pozisyonumuz yok.o bir golüde kendi kalesine attılar.Biz şu an 2.ligde değiliz.Süper ligde bu seviyede futbol bizi kurtarmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olmayan gol pozisyonundan gol çıkarmak da maharet, el insaf, olmayan pozisyonda top direkten dönmüş, defans topu çizgiden çıkarmış... Ha unutmadan kernekli! sizin mahallenin takımı evinde samsunla beraber kalmış,
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (6 yıl önce)
    Maça seyirci bile gitmiyor. Sonrada yok stad neden kapasitesi az yapıldı deniyor. 10 bin kişi izlemiş maçı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Srk (6 yıl önce)
    Fener maçında mücadele etmeyen dia ve diallo yu yedekte bırakıp rahman ve perreria yı oynatıp risk aldı erol bulut,ama aslanlar gibi koştular,tebrikler erol bulut,bu forma şereflidir,ismi büyük olan değil,mücadele eden oynatılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    Yürek işi her maça yürekli çıkarsan alırsın can la mücadale et malatyam tskler
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Arkadaşlar rakip durumu ne olursa olsun Trabzonspor Onları da oyun disiplininden kopmadan mücadele ederek yenmeyi bildik rakibin on kişi kalması işimizi kolaylaştırdı gibi görünse de öyle olmadı takımımızı tebrik ediyorum not sarı kırmızı ya devam edelim aldığımız puanlar ve kaybettiğimiz maçlar da hangi renk vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • BULGURLU (6 yıl önce)
    malatyasporumuzu tebrik ederim.güzel bir maç atmosferi oldu.takımımız zaman içinde daha iyi olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Trabzonspor 1 gol attı ve 1 sıfır yenildi. Sahada başkada bir şey yoktu!
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    yalcın sanki kırk yıllık malatyalı tebrikler yalcın
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karabulut (6 yıl önce)
    Iste buuu!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali osman (6 yıl önce)
    İlk defa harika bir maç izledim. Taraftarıyla futbolcusuyla harikaydı. Susmayan taraftarada futbolculara da teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)
    takim da pas trafiği yapılamıyor ve kanat oyuncuları çok calim atmaya, kendileri gitmeye calisiyorlar...biraz egolu da gorunuyorlar acikcasi...mac ortadaydı 11 11 devam etseydi berabere bitebilir belki trabzon yenebilirdi de...teknik heyet atak yaparken daha organize olmak icin calismali bir de daha çok ve iyi paslaşma yapmalılar..bitti bu kadar şimdilik..
    0
    0
    Yanıtla
  • mourinho musun mübarek..herşeyede fikriniz var valla..az tadını cıkartın bee.teknik adam neyi geliştirmesini bilmiyo sen biliosun zaten sadece.az sevin tadını cıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal sana ceyhun tepeciksporlardan geldiğimiz noktada eğlenip tadını çıkarmak varken herkes akıl dağıtıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)ceyhun isimli kullanıcı yorumuna
    dostum, tabiki sevinçliyiz, egleniyoruz da ancak bu gercekleri görmemizi engellememeli..Bak mesela Senol Güneş'e takim gol atıyor herkes sevinirken o Talisca'yi veya bilmem kimi cagirip simdi ne yapmasi gerektiğini anlatıyor...bu arada evet sadece ben biliyorum herseyi...eger yönetim, teknik heyet gercegi görüp, bilip yapmıyorsa, değiştirmiyorsa o zaten başlı başına bir sorun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Her zaman söylüyorum.Dışarda teknik direktör aramaya gerek yok.Bizim tribünlerde Hoca çok.Tut birini indir sahaya yönetsin takımı.Ama dinleyen yok.???
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadas, ne kadar eleştiriye kapalı bir toplum olmuşsunuz...bu basit bir futbol oyunu...hatalar yaptı malatya, gördüğümüzü de yazdık..olay bu..yok morinho, yok bizde herkes hoca bu nedir arkadas...Eintein'a adamin biri sormuş, hocam benim iq seviyem çok dusuk cikiyor o yüzden sizinle nasil sohbet edebileceğimi bilmiyorum..Eintein cevap vermis; gel seninle de futbol konuşalım o zaman...Evet sizinlerin dusunceleri olduğu kadar bizim gibi dahilerin de fikirleri var futbol hakkında ve yazmaya da devam edecez :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Einstein durma hemen teknik direktör diploması alda kulüpler Engin bilginden yararlansın.Eleştiri yap saygısızlık yapma. Hasbinallah.Tavsiyem keyfini çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Ahan bir egolu çok bilen daha geldi..saygisizlik yapan yok çok bilmiş Bülent kardeş, sen nasil anlamak istemişsen oyle anlamissin...adetimdir, bana hangi üslupta cevap verilirse ayni üslupla cevap veririm..kaldiramayan bana laf yetiştirmeye kalmasın bu bir...ikincisi allah'a şükür param pulum var, hakem, futbolcu olup milyonlarca kufur yemeye meraki olanlara o isleri bıraktik.....hadi allah selamet versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş egonun sözlükteki karşılığısın.İnsanları egolu olmakla suçlamışsın.Burada herkese birşeyler yetiştirmişsin.Kendini beğenmişlik iyi bir haslet değildir.Sana paranı pulunu soran mı oldu.Zahiri şeyler insaniyeti tanımlamak için nakıs kalır.Sende selametle kal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkese laf yetiştiririm,bulaşırım,altta kalmam,bilmişim ve egonun sözlük anlamıyım diyorsun yani.Sana paranı,pulunu soran mı oldu.Herkes adını yazar, sen kendi adını yazarken bile kendine bey diye hitap etmişsin.Kardeş sende selametle kal.Hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Atalarimizin dediği gibi ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşıdakinin anlayabildiği kadardır..Ben senin güreşmek istediğin mindere inemem bulunduğum seviyeden..Sen atmosferin baska bir tabakasındasin arkadaşım.. Dolayisiyla, Söz gümüşse, sükut altındır diyorum..hadi Allah selam versin
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Teşekkürler Yeni Malatyaspor.Zor bir maçı kazanarak üzerindeki olumsuz gidişi atlattı.Önemli olan sahada oyuncuların canını dişine takarak iyi bir mücadele sergilemekti Bunu Trabzon önünde başardı.Hocanın dediği gibi bir kaç takviyeyle takım daha iyi yerlere gelecektir.Bu arada Malatyaspor hücumda ve gol yollarında daha etkili olsaydı sonuç farklı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • K.Akgül (6 yıl önce)
    Koray, Kernekli ali ,battal,kaplan, denen tarattar olmayan yorumcular siz futbolun ne olduğunu öğrenin ondan sonra konuşun yada gidin Elazığ spora yorum yapın Takım inadınıza küme düşmeyecek nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • takımın düşmesini burada olumlu olumsuz yorumda bulunanların hiçbiri istemez lakin yorumlarına dikkat et kimsenin futbol bilgisini sorgulaman haddine olmadığını öğren herkes burada olumlu olumsuz herkes yorum yapma özgürlüğüne sahiptir saygı duyman gerekir bunu da öğren
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)
    Takım yener karşı takım kötü derler,takım yenilir bizim takım kötüdü derler...Sahi nasıl bir sonuç olacak ki mutlu olasınız çok merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    TEBRÌKLER HALEL OLSUN HAKEM BIRAZ YANI COK HATA YAPTI HAKIMIZ YEDI YINE 3 PUAN A SEVINDIK KALECI COK COK IYIYDI EMEKLERINE SAGLIK KUTLUYORUM MALATYAMIZA HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Burada bazı yorumcular varki,maç 0-0 oynanırken ,her zaman olduğu gibi takımın küme düşeceğini yazdılar.Maç bitti.Büyüksün Malatyaspor dediler.Ne acayipsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Sahada Trabzonspor diye bir takım yoktu.Çok şanslı günümüzdeydik.Sadık ve yalçın ile Adem en iyilerdi.Pereira mutlaka ilk onbirde olmalı.Oynanan futbol ilerisi için umut vermedi.Üç puan ilaç gibi geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok İlerisi için umut vermiyormuş.Yok Trabzon kötüymüş,Trabzon sahada yokmuş.Hadi oradan.istediğiniz gibi olmadı değilmi?Malatya ,kendi sahasında fark yemiş,Yen'i teknik direktörü ile çıkış arayan bir Trabzon'a karşı oynadı.Trabzon Gayet iyi ve agresif oynadı.Bu nedenlerde 2 kırmızı kart gördü.Yorumundan Senin Malatyalı olmadığın , kaçamak yorumlarından belli.Gittuttuğun takıma destek ver.Ait olduğunuz memlekete bir faydanız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Takim bence kompakt oynadı. Diğer maçlara göre ne oynadığını bilen bir takım vardı. Eksikler var. Zamanla Erol hoca üstesinden gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • can (6 yıl önce)
    gelme izleme sen malatyalı değilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Emegi.gecen.herkese.tesekkurler.yolunuz.acik.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Işimiz çooooooook ama çoook zor
    0
    0
    Yanıtla
  • celal elazigin neresindensin
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    HELAL OLSUN , MALATYAM, eMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER,YOLUN AÇIK OLSUN MALATYASPORUMUZ .
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (6 yıl önce)
    60 dak. 10 kişi oynayan takıma karşı atak bile yapamıyorsun. 1.ligde oynayamayacak adamlar Malatya ile süper ligde oynuyorlar. sadık-buğra-murat ve birçoğu. tabiki baş beceriksiz kulüp başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail. (6 yıl önce)koray isimli kullanıcı yorumuna
    koray denen yorumcu,atak yapmayan takım golü nasıl bulur?1.ligde oynayamayacak dediğin takımdaki bu futbolcularla bu takım 11 puanı nasıl toplar.Baş beceriksiz dediğin Başkan,tam tersi 3 yılda bu takımı 2 lig yukarı taşıdı.Nasıl beceriksiz olur.Yaw yazdıklarından bir tanesi doğru değilki ne diyeyim.En iyisi Sen git memleketinin takımı ile ilgili yorum yap.Belki orada cevap veren olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kayao (6 yıl önce)
    Bu hocadan olmaz diyecem ama onun penceresinden bakinca evinde ilk galibiyeti icin önemliydi.ama 10 kişi kalmıs takim top 45 dakka bizim kalede.saidoyu alacağına al dia veya ereni
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (6 yıl önce)
    Takımımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Diğer maçlarındaki aynı istek ve taktik ile oynarsak başarılarımız devam eder. Çok ihtiyacımız vardı. Seyircimizde süperdi. BRAVO YENİMALATYASPOR. BRAVO EROL HOCA
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Ya arkadaş sonuçta 3 puan 3 puan dir..daha ne olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (6 yıl önce)
    şimdi 3 puan aldık kazandık ya büyük başkan yok şöyle yok böyle uzun uzun yazmaya gerek yok bugün kazandık ama biz iyi olduğumuzdan değil trabzon kötü olduğundan nokta...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahte kaplan.Trabzon hırsından 2 kırmızıyı gördü.Malatya maçı onlar için her açıdan çıkış maçıydı.Ayrıca başkanın bu maçla alakasını anlayamadım.Nereden çıkardın?
    0
    0
    Yanıtla
  • iyi gün taraftarı sende... futbolu hangi gözle izledin bilmiyorum ama uzun uzun anlatmaya gerek yok anlayacağını zannetmiyorum çünkü bilmiş bilmiş gelmiş yorum yapıyorsun yoksa sen de mi TORPİLLİ olanlardan mısın ??
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Rezil bir takım, Yalçın,Adem, Sadık,.Boutaib,Rahman gerisi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (6 yıl önce)
    ligin en kötü top oynayan takımlarından birine 10 kişi kalmalarına rağmen kontra atak bile yapamıyoruz. Rezalet bir futbol
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal bey oynanan oyun iyi değil ancak esas sorun senin futbol bakış acın 10 kişi kalmış rakibe kontra atak yapılmaz. Baskı kurulur sahasından çıkamaz. belkide bu yüzden Malatya da futbol ilerlemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Harika yorumunuz icin tesekkurler sizin gibi bilincli insanlarn da bu takimi takip etmesi sevindirici
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal,anlattıklarını,biz mahalle maçlarında yapardık.
    0
    0
    Yanıtla